Kroz godine, kompanija Bahlen beauty, uspješno nas upoznaje s kvalitetnim brendovima kroz cijelu regiju, a na Beautyfestu će nam predstaviti vrhunski španjolski brend koji nudi rješenja za sve problematike kože lica i tijela- od osnovne njege, do najjačih anti ageing rezultata.

Bahlen Beauty je vodeći uvoznik i distributer luksuzne kozmetike u Hrvatskoj i okuplja tim mladih, ambicioznih i prije svega profesionalnih ljudi kojima je cilj promijeniti sliku ''ljepote'' u Hrvatskoj, od spa i wellnessa, kozmetičkih i frizerskih salona do kućne njege.

Na druženju koje smo vam pripremili, na kojem ćemo naučiti i puno toga naučiti o njezi naše kože i očuvanju prirodnog, mladolikog izgleda, Beautyfestu, Bahlen beauty predstavit će poseban brend u njihovoj distribuciji, Germaine de Capuccini.

Od skromnih početaka ovaj španjolski brend razvija vrhunska rješenja za njegu kože, te je polako ali sigurno postao je jedan od vodećih svjetskih stručnjaka u pogledu skincare-a. Osnovala ga je 1964. godine Carmen Vidal, borbena, energična i vitalna žena, a danas je prisutan u više od 20.000 spa i kozmetičkih salona u 84 zemlje, a nalazi se i u mnogim top svjetskim hotelima i njihovim wellness kutcima.

Bahlen beauty - 6 Bahlen beauty - 6 (Foto: Bahlen beauty/PR)

Obzirom da je brend u potpunosti posvećen istraživanjima njege kože, u sklopu vlastitih labaratorija stvaraju sve svoje proizvode. Njihovi znanstvenici su vodeći u inovacijama i rješavanju problematika jer neprestano istražuju uzroke direktno na izvoru problema. Često su bile potrebne godine istraživanja nakon kojih je njihov znanstveni tim došao do slavodobitnih formulacija o kojima se mnogo u svijetu pričalo i na račun kojih su globalno stvoreni novi trendovi u njezi ljepote.

Profesionalnost, inovacije i posvećenost društvu, osobito ženama, su vrijednosti koje najbolje definiraju Germaine de Capuccini od njegovog početka. Proizvodi se izrađuju pod strogim medicinsko–farmaceutskim kriterijima, bez iznimke se rigorozno testiraju na učinkovitost čime jamče zadovoljstvo krajnjeg korisnika. Ovo je brend za sve klijente koji svoje lice povjeravaju profesionalcima sa željom da ih se tretira posebno, osobno i neponovljivo, kako zapravo svaki pojedinac i je.

Simbol brenda- labud, kojeg je osmislila i dizajnirala Carmen Vidal, savršeno simbolizira ono što Germaine de Capuccini kozmetički proizvodi pružaju ženama: eleganciju, spokoj, ljepotu, čistoću. Labud je postao jedna od najnagrađivanijih i najcjenjenijih naslijeđa tvrtke. To je simbol koji je grafički evoluirao s godinama i prošao je granice više od 80 zemalja, a nalazi se i u Hrvatskoj s ciljem pružanja najbolje njege kože i anti ageing rezultata svakom klijentu.

Bahlen beauty - 3 Bahlen beauty - 3 (Foto: Bahlen beauty/PR)

Od osnovne njege, do najjačih anti-ageing rezultata

U portfelju brenda nalaze se rješenja za sve problematike kože lica i tijela- od osnovne njege, do najjačih anti ageing rezultata. U Hrvatskoj je dostupno 9 linija za njegu kože lica, 2 linije za njegu tijela, make up te linija proizvoda za zaštitu od sunca. Svaku od navedenih linija prati poseban i profesionalan tretman s dokazanim rezultatima. Linija koja je do sada privukla posebnu pažnju skincare profesionalaca i dermatolog i koja će biti predstavljena na Zadovoljna.hr Beautyfestu u Esplanade Zagreb Hotelu je Expert Lab.

EXPERTLAB

Radi se o liniji profesionalnih, visokotehnoloških rješenja za njegu kože koja dolaze kao alternativa invazivnim zahvatima i donose brze, vidljive i dugotrajne rezultate.

Bahlen beauty - 4 Bahlen beauty - 4 (Foto: Bahlen beauty/PR)

Linija nudi kemijske pilinge, brze tretmane retinolom te 6 Hi Tech uređaja za tretiranje lica i tijela:

  • Dermapen olovka za mikro-punkture
  • Sculpt-Zone vakumska terapija
  • Efficy monopolarna kapacitivna radiofrekvencija
  • DTI System transdermalna tehnologija bez igle
  • LED svjetlosna terapija
  • Mesoboost neizvazivna mezoterapija

Više o najtraženijim Expert Lab tretmanima pročitajte u nastavku.

Bahlen beauty - 13 Bahlen beauty - 13 (Foto: Bahlen beauty/PR)
MESOBOOST

Mesoboost je uređaj koji omogućuje revolucionarnu mezoterapija bez korištenja igle, a kombinira transkutanu meso-čip tehnologiju penetracije (otpušta aktivne sastojke) s tehnologijom elektroporacije (koristeći električne pulseve), s ciljem optimiziranja mogućnosti apsorbcije aktivnih sastojaka u kožu.

Zahvaljujući ETM (Electroporation Transdermal Meso-chip) sustavu, ovaj efikasan uređaj otvara reverzibilne mikrokanale u epidermisu kako bi dostavio najvišu stopu aktivnih sastojaka iz koktela u najdublje slojeve kože.

Bahlen beauty - 7 Bahlen beauty - 7 (Foto: Bahlen beauty/PR)

Osim same tehnologije, posebnost uređaja je vrlo precizno određivanje svih parametara tretmana što ga čini personaliziranim za najbolje rezultate čak i na vrlo osjetljivoj koži. Digitalni zaslon na dodir omogućuje podešavanje intenziteta elekroporacije, frekvencije, dubinu potiska i doziranje koktela na skali od 1 do 3, ovisno o toleranciji i području koje se tretira. S maksimalnim fizičkim prodiranjem mikročipa od 0,8 mm i u trajanju od 20minuta do 26 minuta postižu se efikasni, vidljivi i dugotrajni rezultati na koži.

U ponudi su koktel za lifting lica i koktel protiv bora i finih linija koji omogućuju da je koža već kroz tri tretmana 100% mlađa i čvršća, a bore vidljivo smanjene. Zbog svoje popularnosti, ponuda koktela uskoro se proširuje i na koktele za tretiranje drugih stanja kože poput nepravilne pigmentacije, grube teksture i akni.

KEMIJSKI PILINZI

Sustav tretmana površinske abrazije koji na dinamičan, siguran i učinkovit način poboljšavaju teksturu i apsorpciju aktivnih sastojaka iz tretmana koji se kasnije primjenjuju na koži.

Ova specijalizirana, jednostavna i svestrana linija ima 4 pilinga za samostalan ili kombinirani rad kako bi specifično rješavali problatiku poput fotostarenja, akni, hiperpigmentacije, bora, oslabljenog tonusa, ožiljaka i sl.

  • PURYFING PEEL s 25% salicilne kiseline za masnu i kožu sklonu aknama
  • CLARIFYING PEEL s 40% mandelične kiseline za zrelu kožu s hiperpigmentacijama
  • REJUVENATING PEEL s 40% grožđane i 5% laktičke kiseline za pomlađivanje
  • AOX SYSTEM kombinacija dva pilinga, 10% laktobioničke i 10% ferulične kiseline, za maksimalno siguran i neiritabilan, cjelogodišnji tretman Bahlen beauty - 2 javascript:do_submit('view=picture_search&') (Foto: Bahlen beauty/PR)

Tretiranje kože preporuča se kroz minimalno 3 tretmana u razmaku od 2 - 3 tjedna, a trajanje svakog tretmana, uz čišćenje te završnu umirujuću i SPF zaštitu, nije duže od 20 minuta. Kod već stvorene tolerancije, svaki se piling može nanositi do 3 sloja kako bi se pojačao njegov efekt na koži i time dobili bolji i dugotrajniji rezultati.

RETINOL

Retinol dolazi u dvije verzije: BIO RDS retinol i Retinol 1.0, a koristi se kao dodatna kura koja se može primjenjivati nakon svih Germaine de Capuccini tretmana (osim kemijskih pilinga). Obje vrste nanose se manualno i čine izvrstan, kratak anti-ageing tretman protiv svih znakova starenja.

BIO RDS retinol stvoren je kao sofisticirana enkapsulirana tehnika zamatanja retinola u biorazgradiv plašt pomoću enzima kože koji pojačavaju učinke ovog moćnog sastojka tako što kontinuirano stimulira stanice* kože i na taj način ostvaruje veću toleranciju.

Dok BIO RDS retinol donosi savršen balans između maksimalnog rezultata i optimalne toleracije, Retinol 1.0 je visoko koncentrirana uljna otopina formulirana na bazi 1% čistog retinola sa snažnim djelovanje protiv svih znakova starenja.

Bahlen beauty - 5 Bahlen beauty - 5 (Foto: Bahlen beauty/PR)

Visoka koncentracija i čistoća, optimalna stabilnost i integritet retinola dolaze u teksturi koja se rapidno i jednostavno upija.

Obje vrste Germaine de Capuccini retinola su dermatološki testirani na osjetljivoj koži te je dokazana njihova tolerancija na koži. Ne sadrže parabene. Ne sadrže parfeme niti mirise. Ne sadrže bojila.

Saznajte više o ovim vrhunskim proizvodima na našem Beautyfestu koji će se održati 19. listopada u Esplanade Zagreb Hotelu, s početkom u 17h.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju