Sav vaš veliki trud u potpunosti će se isplatiti u 2020. Nagrade i priznanja već su krenula u 2019. godini, ali pravi zamah uspjeha tek stiže. Ovo je godina upornosti i isplativosti za Blizance. Uz to, dobar priljev novca koji je počeo krajem prošle godine nastavit će se u ovoj godini.

U prvih šest mjeseci godine iskoristite velikodušni utjecaj Jupitera u vašem području novaca, a to znači da probate nešto i uštedjeti za crne dane. Možda je najbolja vijest godine da vas čeka dramatičan prelazak s rada na zabavu.

Umjesto da većinu vremena i energije posvećujete rutinskim radnim zadacima i predvidljivoj svakodnevici, težit ćete što više vremena uložiti u kreativnost i romantična ostvarenja.

O 2020. razmišljajte kao o godini u kojoj možete proživjeti svoje drugo djetinjstvo jer ćete prštati od kreativnosti kako niste već godinama. Komunikacija, putovanja i učenje bit će najvažnija područja vašeg interesa, a na njima ćete moći i povećati primanja.

Ljubav

Ako ste u vezi, ona bi mogla doživjeti renesansu na način da će užitak i romantika doći na prvo mjesto, a ako ste slobodni mogla bi vas iznenaditi vaša iznenadna potreba da nakon samo nekoliko izlazaka poželite raditi na obitelji s tom osobom.

Posao

Puštajući prave ljude da vam pomognu u poslu naučit ćete kako raditi mudrije umjesto napornije i tako ćete se moći posvetiti nekim zadacima za koje je potrebno više vremena, a povratit ćete i vaš izgubljeni društveni život.

Saznajte sve o ženama blizancima.