Pekmezi, marmelade i balzami za brzo tamnjenje kože već nekoliko ljeta hit su na tržištu i s dolaskom najtoplijeg godišnjeg doba sve su traženiji. Skupili smo nekoliko proizvoda s kojima će koža biti divno preplanula već nakon nekoliko dana i bez dugog izlaganja suncu.

Galerija Mnogi u ljetnim mjesecima žele imati preplanuli ten Afrodita Sun Care Marmelada Express Lancaster Sun Beauty Tan deepener Tindet Jelly +2 Bodybite Bronzie pekmez za sunčanje

Afrodita Sun Care Marmelada Express

Kako kažu njezini tvorci, ova marmelada osigurat će vam preplanulu put u rekordnom roku. Dio iznimno snažne formule su maslac od kaka, ekstrakt oraha i mrkve te sto posto prirodna njegujuća ulja.

U opisu proizvoda stoji da osim što osigurava iznimno brzo postizanje prirodne preplanulosti djeluje izrazito njegujuće. Ono što ne smijete zaboraviti je da se radi o proizvodi koji ne jamči UV zaštitu pa je najbolje proizvod koristiti u kombinaciji s proizvodima za zaštitu od sunca.

Afrodita Sun Care Marmelada Express Afrodita Sun Care Marmelada Express (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Lancaster Sun Beauty Tan deepener Tindet Jelly

Radi se o proizvodu sa zaštitnim faktorom 6 koji je razvijen za žene koje su navikle na sunce.

Ova blago ronirana krema tu je da vam osigura bržu, ujednačenu preplanulost, a istrovremenu vlaži kožu i pomaže joj da se ne isušušje i ne ljušti.

Lancaster Sun Beauty Tan deepener Tindet Jelly Lancaster Sun Beauty Tan deepener Tindet Jelly (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Active Luxe Premium Chocolate Marmalade

Kombinacija ulja mrkve i maslnovog ulja je kao stvorena za ekspresno postizanje tamne puti. Ova marmelada sadrži i zlatne čestice za bronze nijasu, lako se nanosi i brzo upija, a ima i neodoljivi mirs kakaa.

Zahvaljujući sastojcima poput arganovog ulja i karite maslaca, ova marmelada dubinski vlaži i njeguje kožu te tako sprječava njezinu isušivanje i pucanje zbog izlaganja suncu.

Active Luxe Premium Chocolate Marmalade Active Luxe Premium Chocolate Marmalade (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Bodybite Bronzie pekmez za sunčanje

Zadatak ovog pekmeza je da vam osigura preplanulost uz što manje izlaganja suncu. Osim što ubrzava tamnjenje kože, ovaj proizvod je i dubinski vlaži te je zahvaljujući njemu koža meka i hidratizirana.

Može se koristiti i na licu i na tijelu, a preporuka je da ga se utrljava kružnim pokretima ruku. Dio njegova sastava su ekstrakt mrkve i kakao maslav te organski shea maslac.

Bodybite Bronzie pekmez za sunčanje Bodybite Bronzie pekmez za sunčanje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Collistar koncentrat za ubrzano tamnjenje

Kako kažu njegovi tvorci, ovo je proizvod za iznimno brzo postizanje preplanulog tena koji ima zaglađujuća i ultra-hidratantna svojstva protiv starenja. Osim toga, vodootporan je pa ostavlja nevidljivi zaštitni film na koži koju štiti od isušivanja te je održava mekom i glatkom čak i nakon kupanja i boravka na suncu.

Nanosi se prije izlaganja suncu i često se obnavlja, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom.

Collistar koncentrat za ubrzano tamnjenje Collistar koncentrat za ubrzano tamnjenje (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tinktura - Balzam od mrkve za brzo tamnjenje

Balzam s UVA zaštitom 10 sadrži biljni ekstrakt koji aktivira proizvodnju melanina u koži za ujednačenu i prirodnu boju kože. Mrkva obiluje karotenoidima koji koži daju lijepi brončani sjaj čineći ju još ljepšom i zdravijom.

Proizvod najjače djeluje u njezi za sunčanje i tamnjenje kože te kao tretman ekcema, rozaceje, psorijaze, dermatitisa, kao i za tretiranje ožiljaka i tamnih mrlja. Balzam je idealan za njegu svih vrsta kože, a posebice zrele jer regenerira, djeluje protuupalno i zacjeljuje.

Mala od lavande balzam od mrkve za ubrzano tamnjenje

Balzam na bazi ulja mrkve i oraha s dodatkom beta-karotena s ljetnim mirisom kokosa omogućit će vašoj koži ubrzano tamnjenje prilikom sunčanja i zaštititi je od oksidacijskih oštećenja tijekom izlaganja suncu. Visoki sadržaj karotenoida pomaže zaštiti kože od UV zraka.

Ulje za sunčanje možete napraviti sami Za preplanulu put: Napravite 100 posto prirodno ulje za sunčanje

Odličan je za njegu svih tipova kože, a pogotovo suhe, zrele i oštećene jer je hidratizira i regenerira uz lagani anti-age učinak. Proizvod nema zaštitni faktor i potrebno je od sunca dodatno se zaštititi nekim drugim proizvodom koji ima SPF.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju