Jesen – kako čarobno i prelijepo godišnje doba! Priroda nam u to doba godina poklanja svoje najljepše tople boje i poseban ugođaj, a uživati u njima možete i s vlastite terase ili vrtu.

Galerija Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu - 6 Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu - 4 Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu - 8 +6 Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu

Boravak na terasi ili u vrtu najviše povezujemo s ljetom, ali i jesenski dani mogu se iskoristiti za uživanje na otvorenom. Prva asocijacija na jesen često nam je povratak hladnoće, kiše i tmurnog vremena, ali daje nam jesen i sunčane dane u kojima ljepota tog godišnjeg doba prepunog bogatim bojama dolazi do punog izražaja.

Priroda nam u jesen poklanja svoje najljepše tople boje i poseban ugođaj

Za boravak na terasi ili u vrtu tijekom jesenskih dana trebat će vam, naravno, toplija odjeća i dekica, a topli ugođaj možete stvoriti i pomoću svijeća i fenjera. Bogatstvo žutih, crvenih i smeđih tonova koje donosi jesen pridonijet će harmoničnoj i umirujućoj atmosferi, a za potpuni doživljaj treba još samo dobro društvo ili dobra knjiga.

Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu - 5 Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu (Foto: Living4media)

Boja \'kralja svih dragulja\' kao inspiracija za uređenje doma - 6 10 dokaza da boja "kralja svih dragulja" domu daje nesvakidašnji šarm

Uređenje balkona U nekoliko koraka do balkona koji će i tijekom jeseni biti omiljeno mjesto za uživanje

Uživajte u prizorima zbog kojih i jesen, koja nam stiže sutra, želimo provesti na terasi ili u vrtu, a možda vam naša fotogalerija pomogne da se i sami inspirirate za stvaranje vlastitog kutka za uživanje u jeseni na otvorenom.

Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu - 7 Jesenski ugođaj na terasi ili u vrtu (Foto: Living4media)

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju