Dok za toplije doba godine biramo ruževe za usne u svjetlijim, suptilnijim nijansama, jesen i zima vrijeme su za jače, odvažnije boje. A bogata crvena tamnija nijansa svakako je jedna od najpoželjnijih za hladnije doba godine.

Galerija

Crveni ruževi za usne klasika su kojoj se žene uvijek vraćaju, bez obzira na trendove i mnogobrojne nove nijanse koje se pojavljuju na tržištu. Dobar crveni ruž jednostavno je must have u svakoj kozmetičkoj torbici i za njega ne postoji zamjena.

Ruževi iz novih kolekcija za jesen/zimu - 2
MAC Tempting fate, nijansa Bittersweetie, 197 kn (Foto: PR)

Sada nam dolazi doba godine kada će tamnije crvene nijanse biti vrlo poželjne pa smo provjerili kakvi se ruževi u toj vrlo ženstvenoj i privlačnoj boji nude u novim make-up kolekcijama. Pravi ruž u bogatoj nijansi crvene, često s tonovima smeđe, može se pronaći za svaki ten, tako da boja ruža najbolje odgovara boji vaše puti.

Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove

Možda se vaš novi omiljeni crveni ruž nalazi upravo među deset noviteta koje smo izdvojili u fotogaleriji na početku teksta. Sve su to divne nijanse koje će proljepšati usne i čitavo lice, a uz njih će biti dovoljna i samo maskara i malo rumenila.

Ruževi iz novih kolekcija za jesen/zimu - 8
Chanel, Rouge Allure Velvet, Luminous Matte Lip Colour, nijansa 75 – MODE, 253 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Ruževi iz novih kolekcija za jesen/zimu - 1
Catrice, Vegan Collagen Matt, nijansa 080 Be Powerful, 31,90 kn (Foto: PR)

Ruževi iz novih kolekcija za jesen/zimu - 6
Bobbi Brown, Luxe Lip Color, nijansa Rare Ruby, 329 kn (Douglas) (Foto: Internetska stranica trgovine)