Zadovoljna akademija i Algebra pozivaju vas na besplatnu radionicu internetskog marketinga Digitalna garaža.

Digitalna garaža organizira se u suradnji s Googleom, uz čije se online platforme za digitalnu edukaciju diljem Europe tijekom posljednje dvije godine educiralo više od 2 milijuna ljudi.

Cilj radionice je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja, a uz njezinu pomoć možete pokrenuti digitalnu transformaciju svog poslovanja te steći znanja i vještine potrebne za proširenje poslovanja.

Radionica je izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internetskog marketinga koji vam otvara brojna vrata i mogućnosti zaposlenja – od pokretanja vlastitog posla, preko napredovanja u karijeri do promjene mjesta rada.

Interaktivnu radionicu i savjetovanje iz digitalnog marketinga vode stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu, a neke od tema o kojima će biti riječi su društvene mreže (s naglaskom na Facebook), Google AdWords oglašavanje, Google my Business, Introduction to Digital Marketing i Google analytics.

Što ćete naučiti na besplatnoj radionici Digitalna garaža?

1. UVOD U DIGITALNI MARKETING U

Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

2. WEB-STRANICA KAO TEMELJ DIGITALNOG MARKETINGA

Naučit ćete kako definirati ciljeve web-stranica i zašto je to bitno te koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

3. KORISNICI WEB-STRANICE I CILJNA SKUPINA

Pokazat ćemo vam tko su korisnici vaših web-stranica i zašto vam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web-stranica te kako izraditi Personu.

4. UVOD U SEO - OPTIMIZACIJA WEB-STRANICA

Naučit ćete što je to SEO (optimizacija web-stranica) te kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.

Radionica je izvrstan uvod u potencijalno daljnje obrazovanje i specijalizaciju u području internetskog marketinga koji vam otvara brojna vrata i mogućnosti zaposlenja

5. GOOGLE MY BUSINESS

Saznat ćete što je Google My Business, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

6. UVOD U GOOGLE ADWORDS OGLAŠAVANJE

Saznat ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

7. UVOD U GOOGLE ANALYTICS

Reći ćemo vam što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kako dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Digitalna garaža održat će se u online i učioničkom formatu. Online format održava se 13., 19., i 20. studenog, od 18:00 do 21:00 sat, a učionički format 27. studenog od 16:00 i od 19:15 sati u Algebra LAB-u, Ilica 242.

Prijave su otvorene, broj mjesta ograničen, a više detalja o radionici pronađite na stranicama Algebre.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju