Suprotno općem (ženskom) mišljenju, dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima.

Jedna poznata inozemna internetska stranica posvećena fitnessu provela je anketu o privlačnim fizičkim osobinama oba spola, a rezultati su doveli do zanimljivog zaključka.

Jedan dio tijela zbog kojeg se žene često osjećaju nesigurno i skrivaju ga muškarci su naveli kao poželjnu žensku fizičku osobinu. U pitanju je - trbuščić.

"Imam celulit, pa što?" 12 slavnih žena koje ne skrivaju svoje tijelo Iskra Lawrence Frankie Bridge Nicole Murphy +10 Jennifer Love Hewitt

Čak su i muškarci koji vole mišićave i atletski građene žene naveli kako je trbuščić seksi i vole ga vidjeti na ženi više od isklesanih trbušnjaka.

Kada je u pitanju lice, 87 posto muškaraca izjavilo je kako na njemu prvo primijeti oči, a na drugom mjestu našle su se usne. Većina muških ispitanika potvrdila je da preferira prosječan izgled ženskog tijela, a atletski građeno žensko tijelo prioritet je za samo tri posto anketiranih muškaraca.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju