Žene koje su neovisno o izboru zanimanja ili trenutačno nepovoljnoj životnoj situaciji uvidjele kolika je moć učenja i znanja te se zato odlučile prijaviti na treću po redu Zadovoljna akademiju, naše su ovogodišnje nepokolebljive junakinje.

Mnoge od njih, kako su nam navele u motivacijskim pismima, ovih su tjedana prvi put nešto učinile za sebe – prijavile se na Zadovoljna akademiju, izišle iz svoje zone ugode te shvatile koliko je ponekad važno sebe staviti na prvo mjesto. I to su učinile u velikom broju.

U moru motivacijskih pisama nije bilo jednostavno odabrati one najbolje, no neke od njih izdvojile su se svojim pričama i predanošću te nam pokazale da je definiranje onoga što želimo prvi korak prema uspjehu.

Izdvojile su se i svojom vizijom, dosad uloženim trudom, neposustajanjem pred udarcima života, kao i nemjerljivijom željom za učenjem, napretkom i stvaranjem bolje okoline za sebe i druge.

Zato portal Zadovoljna.hr i partneri Otvoreno učilište Algebra, Talijanska škola mode i dizajna Callegari te Škola stranih jezika Vodnikova ove godine dodjeljuju 15 besplatnih edukacija u šest hrvatskih gradova, i to u čak pet kategorija: digital, ljepota, poduzetništvo, moda i dekor te strani jezici.


Dobitnice edukacija Zadovoljna akademije 2019./2020. su:

● Web-dizajnerica
Željka Švenda Vrdoljak

● Voditeljica izrade i provedbe projekata EU fondova
Ivana Hazdovac
Anamarija Brajković

● Tečaj stranog jezika
Mateja Meštrović
Nadija Lovreković

● Modni dizajn
Kristina Jaranović

● Tečaj SketchUpa, 3D modeliranje (stilistica interijera)
Branka Ercegović Gulin

● Tečaj korektivnog šminkanja
Ana-Maria Pribanić

●  Grafička dizajnerica
Mirela Pakšec
Ana Pavlović

● 3D dizajnerica
Kristina Ledinski

●  Knjigovotkinja
Ana Vidiček
Lorena Meštrović


● Specijalistica internetskog marketinga
Bernarda Janeš
Maša Ožegović

Ako svoje ime niste našli među dobitnicama, nema razloga za razočaranost i tugu, a o tome najbolje svjedoči priča jedne od prošlogodišnjih prijava.

Iako tada Vesna Stublija Jovović nije osvojila edukaciju, već ju je sama prijava i razmišljanje o tome što zaista želi od sebe nagnala na veliki korak – sama se upisala na edukaciju, a njezina inspirativna priča dovela ju je do toga da se upravo njoj ove godine dodjeljuje počasna edukacija prema vlastitom izboru.

Priče svih naših dosadašnjih kandidatkinja, ambasadorica, mentorica, kao i svih u ove tri godine prijavljenih 10 tisuća žena pokazuju samo jedno – jedino učenjem i ulaganjem u sebe možemo promijeniti svoj život.

Malen korak kao razmišljanje o motivacijskom pismu uistinu može biti onaj koji će promijeniti smjer našeg životnog kretanja.

Sretno svima!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju