Meblo Jogi madrace i podnice do kraja ožujka nudimo vam po akcijskim cijenama i to uz popuste do 30% (ovisno o kategoriji madraca i količini kupljenih artikala). Posebnu pogodnost i najveću uštedu možete ostvariti kupnjom paketa za zdravo spavanje koji uključuje madrac, podnicu i anatomski jastuk

U ovu ponudu uključeni su madraci Monsun, Lotus i Dinamic/Dinamic Hard te podnice Jogi Single i Duo sa zalihe. To znači da su količine ograničene te da popusti vrijede do 31.03. ili do isteka zaliha. Požurite stoga u najbliži Meblo salon ili nam pošaljite upit za ponudom na info@meblo.hr i osigurajte svoj paket zdravog spavanja već danas.

POSEBNA POGODNOST- LAST MINUTE PONUDA: 
do 40% popusta na madrace i podnice koji izlaze iz proizvodnje ili su zamijenjeni novim modelima!

S obzirom na nedavno lasiranu novu liniju Jogi proizvoda, u tijeku je eliminacija proizvoda preostalih iz prethodne kolekcije. Riječ je o madracima i podnicama neupitne kvalitete, koji su jednostavno zamijenjeni novim modelima.

Sve artikle koji se nalaze na akcijskom popustu do 40% možete pronaći u Meblo web shop-u, gdje možete odmah i obaviti kupnju. Budući da je količina madraca i podnica na rasprodaji ograničena, predlažemo da čim prije proučite ponudu i odlučite se za kupnju.

Za većinu artikala (s obzirom na ograničene količine) prije kupovine predlažemo da provjerite dostupnost na 099/3177888 ili na info@meblo.hr.

Nakon što se odlučite za odgovarajući madrac valja odabrati i krevet koji će sve zaokružiti u skladnu cjelinu.

Iz Mebla Vam predstavljamo krevete Punkt u eko-koži, koži ili mikrofibri. Riječ je o modernim krevetima u različitim bojama, dimenzijama i materijalima, sa ili bez spremišta, koje predstavljaju idealno riješenje za suvremene obitelji. Korištenje najkvalitetnijih materijala u kombinaciji sa iskusnim proizvodnim timom garancija su za vrhunski proizvod.

Posebno izdvajamo krevet Gramos kao oličenje funcionalnosti i stila sa idealnim omjerom cijene i kvalitete.

Za isporuku odmah na raspolaganju su kreveti sa mehanizmom u dimenziji 200x140, 200x160 i 200x180 i to u bež i smeđoj eko-koži. Tu je i krevet Jana sa spremištem za posteljinu u dimenzijama 200X120, 200X140, 200x160 i 200x180 kojeg, po akcijskim cijenama u sedefasto bijeloj i smeđoj boji, možete kupiti u svim Meblo salonima i Meblo web shopu .

Iskoristite ove posebne pogodnosti i uputite se u najbliži Meblo salon ili nas posjetite na www.meblo.hr i na https://shop.meblo.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju