Fashion Guru se osvrnuo na Fashion.hr, spektakularnu pistu i pureću kožu na modelima te na dvojnicu Nives Celzijus kojoj hitno trebaju veće grudi i usne. Pohvalio je i izgled Snježane Mehun kojoj grudi tako dobro stoje da joj ne trebaju naramenice

U Zagrebu su svu ljubitelji mode mogli uživati u kreacijama ispred Muzeja suvremene umjetnosti. Prostor ispred zgrade je bio besprijekoran, kao i pista, no ne baš toplo vrijeme bio je problem. Cure su cvokotale, a polugole kakve su bile su umjesto sjajne kože pokazale pureću.

Stalno su se žalile i na uništene cipele, no to nije umanjilo dojam spektakularne piste i ambijenta. O revijama bi se dalo svašta komentirati, no Ivica Skoko je konačno pokazao da zna, a čak se i Nataša Kos potrudila i pokazala bolje modele od onih prošlogodišnjih koje Fashion Guru nikako ne može zaboraviti.

Nažalost te kreacije ne možemo izbjeći, a po novom mora ih nositi i dvojnica Nives Celzijus, Tihana Lijović koja dobiva ostatke od prošle godine koje na njoj izgledaju još gore.

Guru apelira na Nives da joj ne daje takve kreacije, te podsjeća kako i ona mora operirati usta i napraviti zube kako bi bila što sličnija slavnoj ljepotici. Ne treba ni spominjati da su joj grudi premale, a boj akose ni izbliza ne sliči, ona je ustvari wannabe Nives.

U prvim redovima je bio i Vlado Šola koji je do sada uz reviju Dove Man na ovogodišnjem Fashion.hr-u nosio samo reviju narodnih nošnji Bosne i Hercegovine.

Najpoznatija hrvatska poduzetnica čak poznatija od Podravkinih menadžera i familije Tedeschi je Snježana Mehun zvana 'Snje'. Posljednjih nekoliko godina priča samo o svadbi, daj se više udaj ili nemoj!

U posljednje vrijeme izgleda dobro, a ni naramenice na haljinama joj još nisu potrebne, valjda će se udati kada joj zatrebaju.

Top 5 stvari koja svaka žena mora nabaviti kako bi zablistala u proljeće

5. Grozomorni jastučići koje nikako da izbacimo iz upotrebe

4. Punđe, niske visoke, bilo kakve! Sada će konačno i Mia Begović biti u trendu!

3. Gležnjače - otvorene, zatvorene i naravno na visoke potpetice

2. Intenzivan make-up u bojama

1. Printevi u svim bojama i dezenima

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju