Elegantne hlače sparene s bluzom i/ili sakoom te salonkama predstavljaju uobičajenu poslovnu uniformu za brojne dame, a pogotovo one koje rade u uredima.

Galerija Hlače za posao iz trgovina - 2021. - 10 Hlače za posao iz trgovina - 2021. - 11 Hlače za posao iz trgovina - 2021. - 9 +17 Guess, 1129 kn

S tamnijim modelima hlača teško je pogriješiti jer nude veliku mogućnost kombiniranja s drugim odjevnim predmetima. Ne samo da takve hlače vizualno stanjuju cijelu figuru, već se mogu nositi i u posebnim prilikama.

Crne hlače na crtu ne izlaze iz mode i još uvijek se nalaze među najpoželjnijim modelima za posao. No na tržištu se mogu naći i elegantni bijeli komadi, u bež boji ili s decentnim uzorkom. Ove godine iznimno su popularni modeli u svijetloplavoj nijansi, ali i hlače u nježnoj ružičastoj boji.

Cipele u boji kože vizualno produžuju figuru Od 29 kuna: 15 modela cipela ravnog đona koje produžuju noge

Odabrati možete klasične poslovne hlače od vune, tvida i pamuka, a ako vam to situacija dopušta čak i od nešto zahtjevnijih tkanina poput prave kože.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 20 modela hlača za posao i posebne prilike koji se mogu naći po cijeni od 89 do 1499 kn.

Hlače za posao iz trgovina - 2021. - 6 Reserved, 199,90 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju