Savršenstvo ne postoji, ali mnogi će se složiti da mu je Monica Bellucci vrlo blizu. Na dan kada jedna od najljepših žena svijeta slavi 55. rođendan donosimo 10 fotografija koje dokazuju da je Monica Bellucci – neponovljiva.

Galerija

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks-simbola i jedne od najljepših žena na svijetu.

Kombinacija savršenog lica i zamamnog tijela Monici Bellucci priskrbila je titulu seks-simbola i jedne od najljepših žena na svijetu.

Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe... Sretna sam što sam voljena i što imam divnu obitelj, izjavila je jednom prilikom glumica koja danas slavi 55. rođendan.

Karijeru je počela kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Sveučilištu u Perugii i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te kasnije glumice. Bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, s kojim ima dvije kćeri, 15-godišnju Devu i 9-godišnju Léonie. Nakon razvoda bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Nema im ravnih: 10 najljepših Talijanki svih vremenaNa dan kada neponovljiva Monica Bellucci navršava 54 godine donosimo 10 fotografija koje potvrđuju da je Bog zaista stvorio ženu, baš kao što kaže naslov slavnog francuskog filma iz 1956. godine "I Bog stvori ženu".