Datum 2.2. 2020. u numerologiji ima posebno značenje jer niz brojeva 2-2-2-2 događa se samo jednom u tisuću godina. Numerolozi ga opisuju kao dan novog početka, odnosno korak ka životu kakav želite.

Posebno značenje ima za žene koje na današnji dan mogu očekivati izuzetna događanja koja im mogu otkriti neke nove sfere života. Prema numerolozima, 2.2.2020. zaista je čaroban datum za žensku energiju. Tvrde da se na današnji dan sve počinje mijenjati u skladu s jedinstvenom ženskom energijom i intuicijom.

S obzirom na to da je ispunjen i Jupiterovom energijom, 2. veljače donijet će i muškarcima dobar energetski protok, ali žene će tijekom ovog dana imati podršku svemira u stvaranju izuzetnih, predivnih djela. Važno je samo da iskoriste trenutak i takvu energiju usmjere na pravi način.

Horoskop Planet sreće i mudrosti: Što tranzicija Jupitera u 2020. donosi vašem znaku horoskopa?

Neke žene možda su pred "magični" 2. veljače osjetile potištenost i strah od promjena, ali to je normalno i taj osjećaj će nestati.

Pet načina kako najbolje iskoristiti "magiju" 2.2.2020. godine i niza brojeva 2-2-2-2:

1. Vizualizirajte vaše želje kao da su se već ostvarile, osvijestite ih i probudite čula. Vizualizacija ima veliku moć na ovaj datum, a ujedno je i savršen dan za sanjarenje i ostvarenje želja.

2. Oprostite svima koji su vas povrijedili u prošlosti i dopustite im da napuste vaša sjećanja i dušu. Ne trebaju vam više ljudi i toksične emocije koje vas opterećuju. Na taj način pročistit ćete svoju dušu.

Kapadokija Horoskop: Najvažniji savjet koji vaš znak treba slijediti u 2020. godini

3. Otpustite negativne osjećaje i budite spremni da i vi zatražite oprost. Tako ćete pročistiti svoju karmu.

4. Izbacite iz svoje duše zavist, ljubomoru i birajte sredstva s kojima ćete doći do željenog uspjeha.

5. Pomozite drugima, podržite ih i stvarajte dobra djela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju