Jennifer Lopez kraljica je modnih izdanja na Grammyjima. Otkako se pojavila u Versaceovoj haljini 2000. godine na dodjeli godišnjih nagrada za izuzetne doprinose u američkoj glazbenoj umjetnosti i diskografiji, ušla je u legendu.

Galerija Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 1 +4 Jennifer Lopez - 3

Zelena haljina dubokog dekoltea zbunila je čak i Google. Američka pjevačica tijekom godina birala je odvažna izdanja koja su isticala njezinu sklonost prema eksperimentiranju s modom, ali i njezino plesačko tijelo.

Upravo zato mnoge je iznenadila odabirom “konzervativne” haljine iz nove couture kolekcije za proljeće/ljeto 2019. brenda Ralph and Russo.

Dugu večernju haljinu bez rukava sparila je s neobičnim bijelim šeširom široka oboda koji je cijelom izdanju dao “kaubojski” štih, a kombinaciju je dovršila vrtoglavim štiklama, bijelom torbicom te s nešto upečatljivog nakita.

Izdanje američke pjevačice i glumice podijelilo je javnost. I dok neki modni stručnjaci tvrde da je ovo jedno od najgorih modnih kombinacija na ovogodišnjim Grammyjima, obožavatelji Jennifer Lopez dive se njezinu modnom stilu.

Sviđa li vam se izdanje Jennifer Lopez na ovogodišnjim Grammyjima?

glasova:

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte izdanja Jennifer Lopez na Grammyjima tijekom godina.

Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez u neočekivanom izdanju na ovogodišnjim Grammyjima (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju