Jennifer Lopez za odlazak liječniku izabrala je bijelu sportsku odjevnu kombinaciju, tajice i majicu s kapuljačom. Tajice u kombinaciji s majicom koja seže malo ispod struka istaknule su slavne obline popularne pjevačice

Galerija Jennifer Lopez u bijelim tajicama - 3 Jennifer Lopez u bijelim tajicama - 4 Jennifer Lopez u bijelim tajicama - 5 +2 Jennifer Lopez u bijelim tajicama Modno pravilo kaže da bi se tajice trebale nositi uz dužu majicu ili tuniku koja prekriva stražnjicu, ali Jennifer Lopez to pravilo voli prekršiti. Pa čak i kad su pitanju riskantne bijele tajice koje mogu proširiti figuru i kroz koju se mogu nazirati "nedostaci" poput celulita.

Tajice u kombinaciji s majicom koja seže malo ispod struka istaknule su slavne obline Jennifer Lopez

Bijele tajice sa svijetlim šarama, koje su maksimalno istaknule njezine slavne obline, J.Lo. je kombinirala uz bijelu majicu s kapuljačom na kojoj piše "Girl Boss" (djevojka šefica) i bijele tenisice. Ležerno sportsko izdanje 48-godišnja pjevačica i glumica upotpunila je omiljenom visokom punđicom i avijatičarskim sunčanim naočalama.

U ovakvom bijelom stajlingu Jennifer je otišla k liječniku u pratnji svog dečka Alexa Rodrigueza, koji je pak izabrao klasičnu mušku tamnoplavu odjevnu kombinaciju i svijetle tenisice.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja odjevna izdanja Jennifer Lopez u tajicama.
Jennifer Lopez u bijelim tajicama - 6 Jennifer Lopez u bijelim tajicama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju