Neke slavne dame od početka karijere nose titule stilskih ikona, ali ima i onih koje se baš nisu proslavile svojim modnim odabirom. Neke su ostale vjerne lošem stilu, a neke su napravile velik modni zaokret u dobrom smjeru i postale miljenice modnih kritičara.

Galerija Pamela Anderson Pamela Anderson Victoria Beckham +5 Nicole Richie

Kanadsko-američka glumica Pamela Anderson, najpoznatija je po ulozi C.J. Parker u seriji "Spasilačka služba" zbog svog blago rečeno osebujnog stila odijevanja dobar dio posljednja dva desetljeća provela je na vrhu svih popisa poznatih žena s najgorim stilom.

Pamela Anderson Pamela Anderson (Foto: Guliver/CoverImages/Getty Images)

Godinama se na javnim događanjima pojavljivala u oskudnim i provokativnim izdanjima, a modni stručnjaci tada bi samo konstatirali da je odavno prešla granicu dobrog ukusa u odijevanju. Prekratke suknje, topovi koji u prvi plan stavljaju bujan dekolte, kičasti modni dodaci - ovo je samo dio garderobe zbog kojeg je Pamela godinama vladala listama najgore odjevenih zvijezda.

Pamela Anderson Pamela na reviji modne kuće Chanel 2018. godine (Foto: Getty Images)

Međutim, posljednjih godina drastično je promijenila svoj stil odijevanja, na oduševljenje mnogih. Tako je danas uglavnom viđamo u damskim kombinacijama sastavljenim od klasičnih svevremenskih komada, a kada bira izazovniju odjeću radi to s mjerom. Velika aktivistica za prava životinja nikada ne nosi odjeću napravljenu od prave kože ili krzna te zagovara upotrebu drugih materijala u modnoj industriji.

Victoria Beckham Victoria Beckham (Foto: AFP/Profimedia)

Victoria Beckham, bivša pjevačica grupe Spice Girls, također je doživjela veliku transformaciju stila. Kada se odučila baviti modom i postati dizajnerica, izvadila je silikone i okrenula se vrlo decentnoj odjeći. Tako Posh Spice danas ima status trendseterice, a nekada su njezine kombinacije uglavnom bile predmet oštrih kritika.

Solange Solange nekad i sad (Foto: Getty Images)

Pjevačica Solange nekada je u modnom smislu bila samo kopija svoje starije sestre Beyonce. U međuvremenu se odmakla od nje u svakom pogledu. Tako danas oduševljava glazbene kritičare svojim alternativnim R'N'B izričajem, a one modne sjajnim kombinacijama u kakvima bismo voljeli vidjeti i njezinu sestru.

U galeriji pogledajte još sjajnih stilskih transformacija slavnih žena.

Solange Solange (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju