Španjolska kraljica i kralj u Madridu su organizirali tradicionalno godišnje diplomatsko primanje.

Galerija Kraljica Letizia Letizia u maksi suknji Felipea Varele Španjolska kraljica i kralj organizirali su diplomatsko primanje +1 Svilena košulja brenda Hugo Boss

Bračni par ugostio je u kraljevskoj palači Zarzuela veleposlanike drugih zemalja. S obzirom na vrlo svečanu prigodu, dress code je od kraljice Letizije zahtijevao formalan stajling.

Elegantna 46-godišnjakinja poznata po svom sjajnom modnom ukusu, koja je nekoliko puta bila proglašena najbolje odjevenom članicom kraljevskih obitelji, opet je oduševila odličnom kombinacijom.

Letizia u maksi suknji Felipea Varele Letizia u maksi suknji Felipea Varele (Foto: Getty Images)

Za sofisticiran look spojila je bijelu svilenu košulju modnog brenda Hugo Boss s bordo suknjom svog omiljenog dizajnera Felipea Varele i salonkama španjolskog brenda Uterque u istoj boji.

Volite li nositi maksi suknju u svečanim prigodama?

glasova:

Suknja maksi kroja nije čest odabir za svečane prigode u kojima najčešće posežemo za midi modelima ili pak za haljinama raznih duljina. Dugačke suknje tako su uglavnom zanemarene, ali bez razloga jer je očito da mogu biti jednako elegantne kao i kraći modeli, kao što je vidljivo na primjeru španjolske kraljice i njezine dugačke wrap suknje.

Kraljica Letizia Svilena košulja brenda Hugo Boss (Foto: Getty Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju