Krenule su prijave za treću sezonu Zadovoljna Akademije. Žene diljem Hrvatske tako će treću godinu za redom dobiti priliku osvojiti jednu od 15 edukacija. Sve to zahvaljujući najčitanijem ženskom lifestyle portalu u Hrvatskoj Zadovoljna.hr. Promicanje cjeloživotnog učenja i osnaživanje žena - primarni je cilj projekta.

U svojoj maloj cvjećarnici Maja Ćuk pronalazi nadahnuće. Slaže aranžmane, bukete i organizira vjenčanja.Kako bi posao poboljšala, prošle se godine prijavila na Zadovoljna Akademiju. Pohađala je tečaj Digitalnog marketinga.

Profesionalci koji se s tim već jako dugo bave prenosili su svoje znanje. Kako na najbolji način naći svog kupca na internetu, kaže Maja.

Do sada su razne edukacije prošle 43 žene. Teško je, priznaje Maja, katkad uskladiti privatne i poslovne obveze.

Imam dvije fantastične žene, a to su mama i svekrva koje su mi čuvale klince kako bih stigla na svako predavanje, kaže Maja.

Predavanja nije propuštala ni Sanja Bijonida. Bila je jedna od čak tri tisuće prijavljenih žena.

Zvali su me sa Zadovoljna Akademije baš na rođendan i to mi je bio iskreno jedan od najljepših rođendanskih poklona u životu, rekla je Sanja.

Predsjednica je humanitarne udruge Portal Dobrote koja organizira brojne akcije, poput prikupljanja jakni za potrebite. Prošla je edukaciju engleskog jezika.

Iskreno sam oduševljena učiteljicom i školom i novom mladom ekipom koju sam tamo upoznala koja me ustvari potaknula da nastavim dalje, rekla je Sanja.

Za sve punoljetne žene diljem Hrvatske otvoren je natječaj i to u šest gradova. Ove će godine imati priliku osvojiti jednu od 15 edukacija. Jedna od mentorica i to za poduzetništvo bit će Alis Marić.

Život nikako ne prestaje s nekih navršenih godina - s recimo navršenih 30, 40 ili 50. Ja sam živi primjer za to, meni je novi život počeo s nekakvih 50 godina kada sam dobila prvi otkaz u životu. Na kraju se ispostavilo da je taj otkaz nešto najbolje što mi se dogodilo u životu, jer me to na neki način pokrenulo. I svojim primjerom i iskustvom ću im nastojati pomoći, rekla je Alis.

Prijave za novu generaciju Zadovoljna akademije otvorene su do sredine rujna.

Maja Ćuk, polaznica Zadovoljna akademije Maja Ćuk, polaznica Zadovoljna akademije (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju