Brojne dame su što se tiče izgleda tijela najnesigurnije u području oko struka. Sitni nedostaci s prvim dolaskom ljeta postaju pravi problem zbog skidanja u kupaće kostime. No s obzirom da proizvođači itekako osluškuju potrebe dama ove su sezone veliki hit jednodijelni pametni kostimi s efektom vizualne liposukcije.

Baš kako je pametna haljina olakšala svakoj dami vječitu borbu u prikrivanju sitnih nedostataka tako su i kupaći kostimi svoju misiju čarobnog štapića shvatili doslovno.

Točnije riječ je o modernim tehnologijama u službi izrade materijala koji svojom strukturom uspijevaju usukati kritične zone, posebice one oko  trbuha, dok revolucionarni kroj 'nevidljivim' šavovima zaglađuje konture struka.

Prvaci u misiji skrivanja škembice su jednodijelni, ženstveni kostimi, kako bi ih iskoristili birajte one s pet pametnih rješenja za prikrivanje škembice:

1. Okomite prugice

Igra s prugicama jedna je od najpoznatijih kamuflaža koja po želji izdužuje i stanjuje figuru, a kada je riječ o kupaćem kostimu birajte one s okomitim prugicama.

Kupaći kostimi s okomitim prugama - modeli koji vizualno smanjuju trbuščić

2. Nabori
Idealni saveznik prikrivanja trbuha su nabori slojevito našiveni na predjelu trbuha, ali dobro će funkcionirati i ostali naborani modeli.

Kupaći kostimi s naborima - modeli koji vizualno smanjuju trbuščić

3. Cvjetni uzorak
Krupni uzorak uspjeva skrenuti pažnju s obujma oko trbuha koji ostaje zakamufliran i potpuno se gubi ispod materijala.

Kupaći kostimi s cvjetnim uzorkom - modeli koji vizualno smanjuju trbuščić

4. Colorblock modeli
Birajte modele koji su u donjem dijelu tamne boje, a u gornjem svijetle ili pak imaju kontrastni uzorak.

"Colorblock" kupaći kostimi - modeli koji vizualno smanjuju trbuščić

5. Modeli u crnoj boji

Dobri stari klasični kupaći kostimi u crnoj boji sjajan su odabir jer stanjuju kompletnu figuru, a trbušni dio će vizualno ujednačiti.

Kupaći kostimi s u crnoj boji - modeli koji vizualno smanjuju trbuščić