Obliku lica, nosa i boja očiju mogu vam otkriti puno toga o osobi. Promotrite partnera i prijateljice i provjerite slažu li se znanstvena otkrića s njihovim karakternim osobinama

Oblik lica

Okruglo lice krasi otvorenu, spontanu i draga osobu kojoj se nije teško prilagoditi drugima. Krasi ju optimizam, a probleme uvijek prvo pokušava riješiti razgovorom umjesto svađom. Osobe s okruglim licem gledaju na život kao na igru i imaju izraženu hedonističku stranu.

Ovalno lice krasi objektivnu i mirnu osobu koja probleme rješava uz pomoć diplomacije. Ranjivost i emocije krije kao zmija noge.

Osobe s četvrtastim licem su neovisne, osjetljive i vole sve držati pod kontrolom. Iako djeluju hladno i pesimistično one to zapravo nisu, no takvim stavom odbijaju ljude.

Oblik čela

Osobe s visokim čelom znaju da je znanje moć i to koriste, no boje se rizika i često su nepovjerljivi prema ljudima. Vole unaprijed planirati stvari.

Osobe s velikim očima su znatiželjne dok one s velikim i tankim nosom uživaju u slobodi.

Ukoliko ste sretnica pa je vaše čelo normalne veličine, ni previsoko ni prenisko, vi ste objektivna, kreativna osoba i organizirana osoba. Ključ vaše osobnost je vaša inteligencija koja slijedi vlastitu intuiciju.

Nisko čelo imaju osobe koje razmišljaju srcem i često su povrijeđeni. Uče na teži način, iz  vlastitih pogrešaka.

Oči

Osobe koje krase velike oči su znatiželjne i kreativna te ne vole dosadu. Smeta ih nepravda i izuzetno su osjetljive.

Malene oči otkrivaju da osoba ne voli obraćati pažnju na nevažne stvari, ali ako ih nešto uistinu zanima tome pridodaju veliku pozornost. Pomalo su nespretni i vole obraćati pažnju na stvari koje ih se ne tiču.

Oblik i veličina nosa

Ljudi s malim nosom su idealisti i potrebno im je dugo vremena da se prilagode novim ljudima i situacijama.

Osobe s velikim i tankim nosom krasi znatiželja, dinamičnost i želja za slobodom. Ponašanje ih nerijetko dovodi u probleme, posebno s partnerom.

Pomalo zaobljen nos govori da je osoba odrješita te da je sklona raditi neke stvari samo kako bi drugima pokazala da je to moguće.

Veličina usana

Malene usne otkrivaju osobu koja voli seks sa stalnim partnerom i uživa u svom poslu kojeg odlično obavlja.

Pune usne krase otvorenu osobu koja ima povjerenja u druge te voli dominirati u seksu. Davanje i primanje u odnosu s partnerom osobi s punim usnama je jako važno.

Oblik čeljusti

Velika i izražena čeljust ukazuje na čvrstoću i hrabrost te na osobu koja voli biti glavna u vezi. Ukoliko je drugačije do izražaja dolazi nestrpljivost.

Nježna čeljust krasi osobu koja zna kako uživati u životu te voli intimnost i harmoniju u odnosima, no teško oprašta partnerove greške i propuste.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju