Muški šarm je nešto što je vrlo teško opisati riječima no puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se točno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora

Naočale
Iako smo u djetinjstvu izbjegavali dječake koji su imali taj štreberski look danas su naočale jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pomno odabrane naočale s dioptrijom, daju dojam iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može odoljeti rijetko koja žena.

>> Veličina nije bitna: 3 poze za užitak

Trodnevna brada
Mlada brada stara svega tri dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg spola. Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo 'frajerski' stav jednostavno vrišti seksepilom.

>> 4 poze u seksu koje žene obožavaju

Pokoja sijeda
Anketa provedena na uzorku žena pokazala je kako više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao vrlo seksi. Richard Gear je bio svojevremeni začetnik prosijedog looka koji i dan danas mami uzdahe žena. Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može neprimjetiti.