Američki producent Aaron Spelling obilježio je devedesete godine prošlog stoljeća dvjema serijama koje su nas prikovale za male ekrane – "Beverly Hills 90210" i "Melrose Place".

Galerija Courtney Thorne-Smith Daphne Zuniga Heather Locklear +7 Josie Bissett

Prva je startala kao teen serija, koja se kasnije prometnula u sapunicu, a "Melrose Place" od početka se svrstavao u klasične američke dnevne sapunice.

Prošlo je 20 godina od njezine posljednje epizode, a premijerno je prikazana 1992. godine. U sedam sezona serijom je prodefiliralo mnoštvo glumica i glumaca, ali samo je jedan od njih odradio svih sedam – Thomas Calabro, koji je tumačio lik doktora Michaela Mancinija.

Heather Locklear Heather Locklear (Foto: Profimedia/Guliver/CoverImages)

Neki od ženskih likova koji se najviše pamte pojavili su se već u prvoj sezoni – Alison (Courteney Thorne-Smith), Jane (Josie Bissett), Jo (Daphne Zuniga), Kimberly (Marcia Cross), Amanda (Heather Locklear) i Sydney (Laura Leighton).

U trećoj sezoni pridružila im se Kristin Davis, koja je glumila Brooke, a kasnije se proslavila ulogom Charlotte u seriji "Seks i grad".

Među najpopularnijim "zlicama" u ovoj sapunici nalaze se Taylor McBride (glumila ju je Lisa Rinna) i Lexi Sterling (u izvedbi Jamie Luner), a od pozitivnih likova istaknula se još i Megan Lewis (Kelly Rutherford).

Kako sve ove dame izgledaju 20 godina nakon završetka serije, provjerite u našoj galeriji.

Laura Leighton Laura Leighton (Foto: Profimedia/Guliver/CoverImages)

PROVJERITE I KAKO DANAS IZGLEDAJU OBOŽAVANI TENISAČI:

Nekad i sad: Kako danas izgledaju tenisači zbog kojih nismo skidali oči s TV-a? Pete Sampras Andre Agassi Marat Safin +2 Mark Philippoussis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju