Kao što na dijetu krećemo ponedjeljkom, tako i za borbu protiv celulita možemo odrediti početak tjedna kao start utrke koja će trajati tjednima. Čak i kada postignete željeni rezultat, te od narančine kore napravite glatku breskvicu, potrebno je održavati čvrsti tonus. U tome osim prehrane prepune voća, povrća i vode i tjelovježbe pomažu kozmetički saveznici poput krema, losiona i ulja koja uz svakodnevno i redovito korištenje peglaju celulit dok ne postane nevidljiv

Avon anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem, 59 kn
Anticelulitni losion s dvostrukim djelovanjem sadrži zrnca kave, biljku yerba mate i glog, koji poboljšavaju mikrocirkulaciju i stanje kože, pomažu oblikovati tijelo te djeluju kao antioksidansi.

Biotherm Celluli Eraser, 286 kn
Glavni aktivni sastojak je ekstrakt morske alge koraline. U kombinaciji sa čistim kofeinom, ekstrakt koraline potiče razgradnju masti, istovremeno sprječavajući stvaranje novih masnih stanica.

Uz odgovarajuću prehranu, dovoljno vode i vježbanje celulit uništavaju i proizvodi koji potiču cirkulaciju i povećavaju čvrstoću kože

Stoga rezultati Celluli Erasera traju najmanje mjesec dana nakon posljednjeg korištenja proizvoda.

>> 5 istina o masnom tkivu koje morate znati kod mršavljenja

Ovaj neljepljiv, prozračan i vodenast zelenkasti gel protiv celulita nježno se stapa s kožom i pruža osvježavajući učinak dok je njegov miris fina mješavina osvježavajućih citrusnih nota.

Afrodita Garcinia strong krema za smanjenje celulita 3 u1, 92 kn
Sa snažnim učinkom grijanja na koži uklanja i najtvrdokorniji celulit, stimulira odvođenje vode i toksina iz kože te oblikuje tijelo. Krema se brzo upija u kožu i djeluje inovativnom kombinacijom prirodnih sastojaka garcinie i eteričnog ulja naranče. Vidljivo povećava glatkoću i čvrstoću kože. Preporučuje se u borbi protiv tvrdokornog celulita i ženama kojima odgovara osjećaj grijanja na koži.

Nikel aticelulitno ulje s grejpom, 109 kn
Anticelulitno ulje s grejpom je koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina koji snažno potiče površinsku cirkulaciju, djeluje na staničnu izmjenu i eliminaciju toksina.

>> Azijska dijeta: Bez gladovanja istopite kilograme i celulit

Sprečava nastanak i evidentno smanjuje već nastali celulit. Koži daje svježinu, napetost i glatkoću te jača elastičnost kapilara i štiti ih od pucanja.



Zahvaljujući ulju badema, grejpa, jojobe, lavande, limuna i vitamina E koža postajenapeta i glatka, a celulit reduciran.

Dior Svelte Reverse, 460 kn
Ovaj proizvod garantira oblikovanje figure zahvaljujući proteinu adiponektinu, efektivnom kod 5 ključnih aktivnosti za postizanje poželjne kože: mršavljenja, učvršćivanja, vlaženja, toniziranja i zaglađivanja.

Uspješno smanjuje celulit te potiče proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline sprečavajući istovremeno nakupljanje vode, odnosno osjećaj 'teških nogu'. Svakim danom silueta tijela je sve senzualnija, a ženske obline sve utegnutije.

Nuxe Body serum za tijelo, 235,44 kn
Serum za oblikovanje tijela pruža trostruko djelovanje na smanjenje lokaliziranog (adipoznog, mekog) celulita kojeg čini uskladišteno masno tkivo – bez zadržavanja tekućine.

Polifenoli kakaa u kombinaciji s prirodnim kofeinom aktiviraju oslobađanje uskladištene masnoće, dok ekstrakt biljke Yacon usporava nakupljanje i skladištenje masnoća. Mikroalge stimuliraju prirodne mehanizme zaslužne za izgaranje masnoća, a brazilska mimoza te ekstrakt žutog ražinca oblikuju struk, bokove i bedra.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju