Dok se već polako rastavlja modna pista u susjednoj Italiji gdje završava tjedan mode, naš je Zadar zahvaljujući reviji Elli Dušević bar na jednu večer živio u uzbudljivom duhu modnog šarenila

Zadarska dizajnerica Ella Dušević na modnoj reviji pod nazivom 'ki-N-ki' u zadarskom je klubu Arsenal predstavila je svoje maštovite i nosive kreacije.

Najazapežiniji model na reviji je svakako bila Ava Karabatić koja je zatražila od voditelja revije da objavi njezine zaruke sa Špirom Miličićem. Mnogima su ipak bile puno zanimljivije njezine grudi koje su se nazirale ispod kratke crne haljine.

Dizajnerica je za Slobodnu Dalmaciju objasnila kako je kolekcija nastala kao sinteza više glazbenih i odjevnih stilova, od blještavila pop zvijezda iz osamdesetih, što je na reviji bilo najprepoznatljivije, do stilskih dodataka istočnjačke kulture te posve suprotnih detalja 'made in USA'.

Gotovo pola stoljeća nakon seksualne revolucije, dizajnerica se u kolekciji 'ki-N-ki' igra s erotskom percepcijom suvremenog čovjeka stvarajući iz neglamuroznih materijala poput štrasa, lateksa, spandeksa, uz dodatak krzna i naglašene srebrnu, zlatnu i crnu, dojam provokativnog 'sex appeal' glamura.

VIDEO: Prva revija u 3D tehnici

Uzvanici su pokazali iskreno zadovljstvo revijom, tako da još samo preostaje vidjeti koliko su Zadranke i modne ljubiteljica iz ostalih dijelova zemlje spremne na ovakvu trendovsku avanturu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju