Bez obzira na to pratimo li nogomet ili ne, kad igra Hrvatska, svi smo kao jedno. Navijamo iz petnih žila kako bismo podržali naše Vatrene i pomogli im da osvoje što bolji plasman na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Kakve ste navijačice kad igra Hrvatska? Neke od nas grizu nokte, neke glasno navijaju, a neke potpuno smireno mogu izdržati cijelu utakmicu bez prevelike nervoze. Naše crte karaktera utječu na to koliku količinu stresa možemo izdržati dok igraju Vatreni, a astrologija nam govori kakve smo navijačice s obzirom na horoskopski znak.

U nastavku provjerite kako navijaju horoskopski znakovi.

Ovan

Ovan je znak koji se uvijek veže s ratnicama, onima koje su spremne na akciju, koje su po prirodi rođene vođe i koje se uvijek znaju izboriti za sebe. Njihov karakter vrlo se lako može vidjeti i u navijanju. Ovnovi znaju sva nogometna pravila i navijaju žestoko bez ikakva ustručavanja. Teško im pada poraz, a pobjedu slave kao da je njihova osobna.

Bik

Bikovi su perfekcionisti koji uvijek kritiziraju nogometaše i njihovu igru. Glavni su pametnjakovići koji igru razumiju bolje od trenera i često se ljute na igrače jer smatraju da su mogli igrati bolje i preciznije.

Blizanci

Blizanci su poznati horoskopski multitaskeri. Nikad nisu koncentrirani na igru, ali prate utakmicu samo jer na njih utječe razigrana masa. Obično navijaju iz svega glasa iako nisu sigurni što se tu zapravo dogodilo, a nogometni pojmovi čista su im nepoznanica.

Rak

Najemotivniji znak ne može sakriti emocije dok traje utakmica. Ruke im se tresu, gol slave kao svoju osobnu pobjedu, a grickalice padaju na sve strane. Osjećaju veliku ljubav prema reprezentaciji i domovini, a poraz im također teško pada. S druge strane, pobjeda će im popraviti cijeli tjedan i stalno će o njoj pričati.

Lav

Lavovi su rođeni vođe i inicijatori. Ako ste lav, vjerojatno ste gledanje utakmice organizirali u svojem domu. Pozvali ste ekipu, prikupili ste navijačke rekvizite, a dress code su naravno – kockice. Kod vas je utakmica poseban događaj, a vjerojatno ste ispekli i kiflice kako bi doživljaj bio potpun.

Djevica

Osobe rođene u znaku djevice utakmicu gledaju smireno i staloženo. Njihov vječni optimizam držat će nadu do samoga kraja čak i kad su šanse za pobjedu gotovo nemoguće. Djevica uvijek napominje da je nogomet nevjerojatna igra u kojoj se čuda događaju.

Vaga

Osobe rođene u znaku vage najbolje su pripremljeni navijači. Prije utakmice će se uputiti u svaki detalj kako bi razumjele svaku situaciju na terenu. Igrači im nikad nisu krivi, ali zato svoj bijes znaju istresti na suce, koji baš uvijek sude nepravedno. Vage nikad ne znaju tko će pobijediti, malo su nervozne jer misle da nam prijeti poraz, a malo su uzbuđene jer su uvjerene u pobjedu.

Škorpion

Škorpioni su poznati introverti koji skrivaju osjećaje od drugih ljudi. Iako mnogi smatraju da su škorpioni hladne osobe, njihov alter ego izlazi na vidjelo u trenutku kad Hrvatska izađe na teren. Strastveni su navijači, ali im je važnije da suprotna ekipa izgubi nego da Hrvatska pobijedi.

Strijelac

S osobama rođenim u znaku strijelca najljepše je navijati. Vječni su realisti zaraznog karaktera koji će stalno napominjati da je važno igrati, a ne pobijediti. Strijelci će stalno govoriti kako smo mi mala država velikog uspjeha i da trebamo cijeniti naše kvalitete bez obzira na poraz ili pobjedu.

Jarac

Jarcima je stabilnost najvažnija. Kad suprotna ekipa dođe u vodstvo, oni govore da im nije dobro i neće više gledati. Tijekom utakmice svako malo izlaze kako bi udahnuli svježi zrak, a čim Hrvatska zabije gol, vraćaju se ispred ekrana kako bi žestoko navijali.

Jennifer Aniston u ulozi Rachel Green "Daj se smiri": Rečenice koje dižu tlak horoskopskim znakovima

Vodenjak

Vodenjaci uživaju u druženju i atmosferi više nego u gledanju utakmice. Nogomet im nije previše zanimljiv, ali navijačka atmosfera i sreća drugih ljudi koji su zagrijaniji od njih omogućuju im da uživaju jednako kao da razumiju sve što se događa na terenu.

Slika nije dostupna Što horoskopske znakove očekuje u prosincu?

Ribe

Njihova inteligencija i smisao za pravdu glavne su karakteristike riba. Ribe znaju nabrojiti sve nogometaše gotovo svake reprezentacije, nogometna su im pravila u malom prstu, a sudački promašaj ili nepravda na terenu najviše će ih uznemiriti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju