Koliko ste puta poželjeli kovrčavu kosu, ali nije vam se dalo stavljati viklere ili paliti uvijač za kosu? Zahvaljujući metodi kovrčanja za koju vam je potreban samo ručnik sada možete dobiti savršene kovrče na najjednostavniji mogući način

Želite kovrče, ali previše vam je vruće za dugotrajno uvijanje kose figarom ili vam se jednostavno ne da stavljati viklere? Onda morate otkriti ovaj jednostavni trend uvijanja kose ručnikom.

Raširite ručnik na ravnoj površini i spustite glavu na njegovu sredinu. Obuhvatite čitavu mokru kosu ručnikom, savijte obje njegove strane i zatim zavežite na stražnjoj strani glave.

Raširite ručnik na ravnoj površini i spustite glavu na njegovu sredinu. Obuhvatite čitavu mokru kosu ručnikom, savijte obje njegove strane i zatim zavežite na stražnjoj strani glave. Držite ručnik na glavi dok se kosa ne osuši, zatim ga skinite i sigurno ćete biti oduševljeni rezultatom.

Ova tehnika potiče prirodno valovitu kosu da se još više nakovrča, a ravnoj kosi daje volumen.

SAVJET: Kako bi kovrče bile što ljepše i bolje, izbjegavajte ručnike od frotira jer oni izvlače vlagu iz kose i potiču mršenje kose. Birajte ručnike napravljene od mješavine pamuka, bambusa i elastina jer oni suše kosu, ali istodobno održavaju njezinu hidrataciju, a možete iskoristiti i običnu pamučnu majicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju