Mnogi brakovi i veze slavnih parova naoko djeluju savršeno. Naravno, stvarnost je drukčija i ponekad se dogodi da se baš oni za koje smo mislili da su stvoreni jedno za drugo naposljetku rastanu.

Galerija Johnny Depp i Vanessa Paradis Bruce Willis i Demi Moore Channing Tatum i Jenna Dewan +21 Melanie Griffith i Antonio Banderas

Upravo se to dogodilo s Monicom Bellucci i Vincentom Casselom. Slavna ljepotica upoznala je Vincenta 1996. godine na setu filma "L'Appartement".

Monica Bellucci i Vincent Cassel Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Afp)

U mladosti nisam imao puno službenih djevojaka. Bio sam aktivan mlad čovjek, skakao od jedne do druge cure, ali nikada ni s kim duže od tri ili četiri mjeseca. Monica je bila moja prva prava ljubav. Upoznali smo se na setu i ja sam odmah odlučio da neću biti jedan od onih glumaca koji će hodati sa svojim kolegicama. Mislio sam da bi to bila totalna katastrofa i smatrao sam da joj je redatelj dao posao samo zato što je bila manekenka. Privlačnost među nama nije odmah planula. Morao sam je dugo zavoditi, priznao je Vincent jednom prilikom.

Monica Bellucci i Vincent Cassel Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Afp)

Monica je smatrala kako je njezin novi kolega pomalo arogantan, ali naposljetku ju je ipak osvojio. Oženili su se 1999. godine te dobili kćerkicu Devu 2004. i Leonie 2010. godine. I dok se svijet divio njihovoj međusobnoj kemiji, oni su preživjeli mnoge bračne krize. Naposljetku su se i razveli 2013. godine, ali ostali su u dobrim prijateljskim odnosima.

Vincent Cassel i Monica Bellucci Vincent Cassel i Monica Bellucci (Foto: Afp)

Vincent se nakon Monice bio oženio s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunakey, s kojom je dobio kćerkicu Amazoniju. Nedavno se šuškalo kako je njihov brak u krizi i da su pred razvodom, ali još uvijek nije poznato je li njihovu ljubavnom odnosu uistinu došao kraj. 

To nije bila požuda... Sedam kultnih filmskih parova koji se zapravo nisu podnosili Rachel McAdams i Ryan Gosling nisu se slagal u filmu „Bilježnica“ Harrison Ford i Sean Young u filmu Istrebljivač Jennifeer Grey i Patrick Swayze u filmu Prljavi ples +3 Angelina Jolie i Johnny Depp u filmu Turist

Među holivudskim parovima koji su svijet iznenadili svojim razvodom svojevremeno su bili Bruce Willis i Demi Moore. U braku su proveli 11 godina i 1998. objavili da se razvode. Prema vlastitom priznanju, posljednje dvije godine braka više su se svađali nego voljeli, a zbog svojih rasporeda često su bili razdvojeni i zaključili su kako je razvod jedina opcija.

Bruce Willis i Demi Moore Bruce Willis i Demi Moore (Foto: Guliver Images)

Međutim, ostali su dobri prijatelji te i dandanas mnogo vremena provode zajedno u društvu svojih triju kćeri. Ljudi se pitaju zašto se naš brak raspao i iskreno, mislim da se to dogodilo zbog ljubomore. Mislim da Bruce nikad nije prebolio činjenicu da sam s ćelavom glavom izgledala bolje od njega, našalila se Demi.

U galeriji pogledajte još 18 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno.

Demi Moore i Bruce Willis Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Guliver Images)

Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida Leonarda i Zvonimir Boban 2005. godine Leonarda i Zvonimir Boban Leonarda i Zvonimir Boban +6 Justin i Hailey Bieber hodali su neoliko mjeseci 2016., a onda se pomirili 2018. godine

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju