Izraz "ugly hot" (u slobodnom prijevodu ružno privlačan) korisnici Interneta koriste za muškarce koji se ne mogu podičiti klasičnom ljepotom, ali bez obzira na to izrazito su privlačni. Crte njihova lica možda nisu pravilne, ne krase ih pune usne ili lijep nos, ali to nimalo ne umanjuje njihov seksipi.

Galerija

Jedan od njih je i Sean Penn koji danas slavi 61. rođendan. Slavni američki glumac, redatelj, scenarist i producent rođen je 17. kolovoza 1960. godine u Kaliforniji.

Karijeru je započeo na televiziji malom ulogom u jednoj epizodi serije "Mala kuća u preriji", a 1981. godine imao je filmski debi u filmu "Taps".

Sean Penn
Sean Penn (Foto: Guliver Image)

Kritičare je osvojio ulogama u kriminalističkim dramama "At Close Range", "State of Grace" i "Carlito's Way", a prvu nominaciju za Oscara dobio je 1995. godine za ulogu u filmu "Dead Man Walking".

Najpoželjniji zlatni kipić u filmskoj industriji naposljetku je osvojio za uloge u filmovima "Mystic River" i "Milk".

Osim ulogama, pažnju medija plijenio je i vrlo burnim privatnim životom. Jedan od najpoznatijih holivudskih zločestih dečki bio je u braku s Madonnom i Robin Wright, a prošle godine oženio se s 32 godine mlađom Leilog George, kćerkom glumca Vincenta D'Onofria i glumice Grete Scacchi.

Sean Penn
Sean Penn (Foto: Guliver Image)

Iako nikad nije bio klasičan ljepotan, žene su ga obožavale zbog očite karizme, a i danas ga mnoge smatraju seks-simbolom i svrstavaju upravo u spomenutu "ugly hot" kategoriju.

U galeriji pogledajte koji još slavni muškarci vladaju "ugly hot" listama i sami odlučite jesu li zapravo zgodni ili su vam ipak neprivlačni.

Matt Smith
Matt Smith (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju