U nedjelju 5. veljače u losanđeleskoj dvorani Staples Center održat će se 65. dodjela glazbene nagrade Grammy. Brojne zvijezde iz svijeta glazbene i zabavne industrije pojavit će se na dodjeli, a među njima će biti i Harry Styles. Mladi britanski glazbenik nominiran je u čak šest kategorijama među kojima su i one najvažnije - za album i pjesmu godine.

Galerija Nick Jonas Maluma The Weeknd (s bivšom djevojkom Selenom Gomez) +10 Country-zvijezda Thomas Rhett

Njegov album "Harry’s House" jedan je od najpopularnijih i najprodavanijih u 2022. godini, a osim spomenute dvije nominacije Harry je zahvaljujući albumu s kojeg je skinuto nekoliko hit-singlova dobio i one u kategoriji najboljeg pop vokalnog albuma godine, snimke godine, najbolje pop solo izvedbe te najboljeg glazbenog videa.

Harry Styles Harry Styles (Foto: Afp)

Ovaj 29-godišnjak iz engleskog grada Redditcha trenutno je jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu, a po mišljenju mnogih žena i najprivlačniji.

Harry je popularnost stekao još kao tinejdžer, u vrijeme kada je bio član megapopularnog boy benda One Direction. Iako je većina vjerovala da će najuspješniju samostalnu karijeru imati Zayn Malik, upravo je Harry naposljetku odskočio i pretvorio se u globalni fenomen.

Harry Styles Harry Styles (Foto: Afp)

Styles je dio nove generacije glazbenih zvijezda za kojima žene luduju, baš kao i Damiano David, frontmen talijanske rock grupe Måneskin.

Oni će se također pojaviti na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja, a nominirani su u jednoj kategoriji - za najboljeg novog izvođača. Kladionice su trenutno na njihovoj strani i većina predviđa kako će upravo Måneskin osvojiti ovo priznanje.

Grupa Maneskin Grupa Maneskin (Foto: Afp)

Na crvenom tepihu sigurno će prirediti modni spektakl. Naime, poznati su po svojim upečatljivim i provokativnim kombinacijama o kojima se danima raspravlja, a predvodnik u odvažnom modnom odabiru definitivno je naočiti Damiano.

Primjerice, na dodjelu nagrada MTV Europe Music Awards 2021. godine došao je u halterima.

Damiano David Damiano David (Foto: Afp)

Naša odjeća je poput jumbo plakata na kojem piše: Mi smo tu, gledajte nas. Odijevanjem mi i naša poruka postajemo čitljiviji i imamo veći utjecaj. Uvijek smo imali stav da se moramo brinuti o svemu kako bismo uspjeli, ne samo o glazbi nego i o tome kako izgledamo, kako koristimo društvene mreže, kako sviramo, što sviramo i gdje sviramo. Kada smo svirali na cesti, morali smo biti vidljivi kako bismo privukli ljude. U mom načinu odijevanja reflektira se moja osobnost, kazao je Damiano u jednom intervjuu.

Damiano David Damiano David (Foto: Afp)

Na ljestvici najseksi mlađih glazbenika nalazi se i portorikanski reper Bad Bunny, također jedan od najpopularnijih glazbenika na svijetu u ovom trenutku. Kako se osjećam? Seksi. Mama mi je uvijek govorila da sam sladak i lijep, ali kad sam bio manji nisam joj vjerovao. Danas vjerujem. Važno je da sami vjerujete da ste seksi. Ako ne vjerujete, onda ni drugi to neće misliti. Morate se osjećati seksi bez obzira na to gdje ste i što radite. To je najvažniji dio seksipila, odgovorio je Bad Bunny na pitanje magazina People kako se nosi s titulom jednog od trenutno najseksi latino glazbenika na svijetu. 

Zavirite u galeriju i pogledajte za kojim još glazbenih zvijezdama nove generacije luduju milijuni žena diljem svijeta.

Portorikanski reper Bad Bunny Portorikanski reper Bad Bunny (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju