Koliko god nas modeli s maštovitim uzorkom, naborima, prorezima i volanima iz najnovijih kolekcija kupaćih kostima mamili, prednost ipak moramo dajemoonom modelu koji pristaje našoj građi tijela.

1. Jabuka - naglašen trbuh

Za ovu građu idealno su rješenje jednodijelni kupaći kostim s posebnim detaljima na području trbuha. Osim toga, holivudski V izrez detalj je koji će pažnju s trbuha usmjeriti na dekolte. Ukoliko birate dvodijelne kostime, preporuka su gaćice s ukrasima poput mašnica ili metalnih detalja na bokovima koji će ih naglasiti.

Kupaći kostimi za figuru u obliku jabuke2. Kruška - naglašeni bokovi i stražnjica

Za ovakav oblik tijela preporuka su dvodijelni kostimi s efektnim gornjim dijelom, što znači da ima ukrase poput volana ili je pak vrlo upečatljivog uzorka, dok gaćice trebaju biti jednobojne. Izbjegavajte bokserice ili pak gaćice s volanima i sličnim detaljima koji dodatno ističu bokove.

Kupaći kostimi za figuru u obliku kruške3. Pješčani sat – naglašene obline

Ako su poprsje i bokovi približno iste širine, a struk znatno tanji, vaše tijelo ima oblik pješčanog sata. To znači da si možete priuštiti gotovo svaki model i kroj kupaćeg kostima.

Kupaći kostimi za figuru u obliku pješčanog sata

4. Sportska građa – tijelo bez naglašenih oblina

Ukoliko u vam grudi, struk i bokovi približno jednakih mjera, vaše tijelo je sportske građe. U odabiru kupaćeg kostima trebali biste birati one koji naglasak stavljaju na dekolte i noge. Primjerice, gornji dio koji je fino izrezan između grudi i koji se veže oko vrata te donji dio s remenčićem koji će vam definirati struk. Odličan odabir su i kostimi s horizontalnim prugama te modeli s "pojasom" na predjelu trbuha.

Kupaći kostimi za sportsku figuru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju