Najveći od najvećih, Oliver Dragojević rođen je prije sedamdeset i dvije godine. Legendarni glazbenik napustio nas je pretprošlog ljeta, ali Oliverov život nastavlja se kroz pjesme koje je tako maestralno otpjevao, koje svojom emocijom i snagom diraju u dušu.

GalerijaOliver Dragojević rodio se 7. prosinca 1947. godine u Splitu. Već kao dijete želio je svirati i pjevati, a lani je velikim koncertima u rodnom gradu trebao proslaviti svoj 70. rođendan i 50 godina karijere. Nažalost, dogodila se bolest i koncerti su bili otkazani, a 29. srpnja ove godine Oliver je napustio ovaj svijet.

Na rođendan Olivera Dragojevića prisjećamo se najljepših stihova iz njegovih pjesamaBio je jedan od najboljih interpretatora na našim prostorima, a njegovu karijeru obilježila je antologijska suradnja sa Zdenkom Runjićem započeta 1967. godine.

Na rođendan Olivera Dragojevića prisjećamo se najljepših stihova iz njegovih pjesama. Veliki Oliver uvijek je ostao blizak "običnim" ljudima, uživao je u jednostavnosti života, cijenio i kratke momente sreće koji su zapravo životna čarolija jer - Ča je život vengo fantažija.

Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića
Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića (Foto: Zadovoljna)