Legendarni glazbenik Oliver Dragojević napustio nas je prije pet godina, ali njegov život nastavlja se kroz pjesme koje je tako maestralno otpjevao, koje svojom emocijom i snagom diraju u dušu.

Galerija Oliver Dragojević Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 10 Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 8 +7 Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 7

Oliver Dragojević rodio se 7. prosinca 1947. godine u Splitu. Već kao dijete želio je svirati i pjevati, a 2017. je velikim koncertima u rodnom gradu trebao proslaviti svoj 70. rođendan i 50 godina karijere. Nažalost, dogodila se bolest i koncerti su bili otkazani, a 29. srpnja 2018. godine Oliver nas je napustio.

Na rođendan Olivera Dragojevića prisjećamo se najljepših stihova iz njegovih pjesama



Bio je jedan od najboljih interpretatora na našim prostorima, a njegovu karijeru obilježila je antologijska suradnja sa Zdenkom Runjićem započeta 1967. godine.

Na rođendan Olivera Dragojevića prisjećamo se najljepših stihova iz njegovih pjesama. Veliki Oliver uvijek je ostao blizak "običnim" ljudima, uživao je u jednostavnosti života, cijenio i kratke momente sreće koji su zapravo životna čarolija jer - Ča je život vengo fantažija.

Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 6 Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića (Foto: Zadovoljna.hr)

Za prvi ples: 10 pjesama Olivera Dragojevića uz koje su se caklile oči na vjenčanjima Oliver Dragojević Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 8 Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 7 +7 Najljepši stihovi iz pjesama Olivera Dragojevića - 6


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju