Preferirate li crvene ruže ili čokoladnu pjenicu od čilija? Privlače li vas više samozatajni slatkiši, ili neodoljivi "zločesti dečki"? Ne trebate biti velika obožavateljica Dana zaljubljenih da biste riješili ovaj test osobnosti i otkrili s kojim bi se holivudskim ljepotanom savršeno proveli na Valentinovo. Opustite se i zabavite


Ankete

(5572) Idealno Valentinovo za mene je:

rezultati povratak glasova6825
rezultati

Ankete

(5573) Moj omiljeni desert je:

rezultati povratak glasova5867
rezultati

Ankete

(5574) Na muškarcu me najviše privlači:

rezultati povratak glasova5774
rezultati

Ankete

(5575) Najljepša ljubavna pjesma za mene je:

rezultati povratak glasova5716
rezultati

Ankete

(5576) Ljubav je...

rezultati povratak glasova5709
rezultati

Ankete

(5577) Početku nove ljubavi nazdravili biste s:

rezultati povratak glasova5731
rezultati

Ankete

(5578) Savršeni dar za Valentinovo je...

rezultati povratak glasova6248
rezultati

Ako imate najviše odgovara pod slovom A
Vi ste kraljica romantike i nepopravljiva klasičarka. Volite da vam se muškarac približi dugotrajnim udvaranjem, da vam otvara vrata, a na spoj donosi cvijeće. Od muškarca tražite ljubav i poštivanje, ali prije svega tražite zaštitnika. Vama je suđen filmski Thor i najseksipilniji muškarac današnjice Chris Hemsworth.

Ako imate najviše odgovora pod slovom B
Vi ste kraljica pustolovnosti, a rizik je vaše srednje ime! Vi volite eksperimentirati – kako u kuhinji tako i u spavaćoj sobi. Nikad ne igrate na sigurno, a najviše vas uzbuđuju izazovni scenariji u kojima se morate snaći na licu mjesta. Vama je suđen nedodirljivi Christian Grey, odnosno britanski glumac Jamie Dornan.

Ako imate najviše odgovora pod slovom C
Vi ste kraljica postojanosti. Najseksipilniji muškarac za vas je dečko koji nije svjestan svoje privlačnosti. On je pomalo sramežljiv, beskrajno inteligentan i kad ga bolje upoznate vrlo duhovit. Vi uživate u kvaliteti i zdravom životu. Rođeni ste da vas snubi slatkiš poput Ryana Goslinga.

Ako imate najviše odgovora pod slovom D
Vi ste kraljica razumnosti i umjerenosti. Privlače vas simpatični i dobri dečki s kojima možete podijeliti svoje interese, te odvesti kod mame na ručak. U njemu vidite osobu s kojom možete zasnovati obitelj i ostarjeti. Vama je suđen zlatni američki dečko Bradley Cooper.

Ako imate najviše odgovora pod slovom E
Vi ste kraljica nekonvencionalnosti, a u životu želite uživati punim plućima. Nepredvidljivost je za vas najvrjednija deviza, pa vas privlače muškarci koji su spremni za vas otputovati na kraj svijeta, uživati u neobičnim stvarima i aktivnostima. Vama je suđeno Dan zaljubljenih provesti u društvu Colina Farrella.