Svatko od nas ima neke male nesigurnosti po pitanju vlastitog izgleda s kojima se nosimo iz dana u dan. Netko ne voli svoj nos, nekome smetaju bokovi, a neke žene ne žele ni pogledati svoje nožne prste i(li) stopala.

Jedna od njih je i glumica Billie Piper koja ih ne voli do te mjere da prilikom rada na dramskoj seriji "Secret Diary Of A Call Girl" nije dozvoljavala da joj snimaju nožne prste i imala je dublericu za scene u kojima ih je trebala pokazati.

Mrzim ih. Natrpani su u moje cipele. Tako su vulgarni i plače mi se kad ih gledam, priznala je Billie u jednom intervjuu.

Ni oskarovka Charlize Theron nije fan vlastitih stopala. Slavna ljepotica nekada se bavila baletom, a ples je ostavio dugotrajne posljedice na izgled njezinih stopala i nožnih prstiju.

Četrnaest puta lomila sam nožne prste, a imala sam i trovanje krvi zbog inficiranih žuljeva kojima je trebalo šest mjeseci da zacijele. Ako ih pogledate iz blizine, možete i dalje vidjeti ožiljke, kazala je Charlize jednom prilikom i rekla kako ne shvaća zašto njezin tadašnji partner Stuart Towsend obožava njezina stopala.

Paris Hilton ne voli svoja stopala zbog veličine. Postoji jedna stvar na mom tijelu koju očajnički mrzim. To su moja velika stopala. U trgovinama vidim toliko divnih cipela, a kada ih iznesu van u mojoj veličini izgledaju kao cipele za klauna, rekla je slavna nasljednica koja nosi veličine 42.

U galeriji pogledajte još slavnih žena su priznale da ne vole svoje nožne prste i stopala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju