Svatko od nas ima neke male nesigurnosti po pitanju vlastitog izgleda s kojima se nosimo iz dana u dan. Netko ne voli svoj nos, nekome smetaju bokovi, a neke žene ne žele ni pogledati svoje nožne prste i(li) stopala.

Galerija Billie Piper Charlize Theron Paris Hilton +7 Mandy Moore priznala je da se čak i Justin Timberlake nekad ismijavao veličini njezinih stopala

Jedna od njih je i glumica Billie Piper koja ih ne voli do te mjere da prilikom rada na dramskoj seriji "Secret Diary Of A Call Girl" nije dozvoljavala da joj snimaju nožne prste i imala je dublericu za scene u kojima ih je trebala pokazati.

Mrzim ih. Natrpani su u moje cipele. Tako su vulgarni i plače mi se kad ih gledam, priznala je Billie u jednom intervjuu.

Billie Piper Billie Piper (Foto: Guliver Image)

Ni oskarovka Charlize Theron nije fan vlastitih stopala. Slavna ljepotica nekada se bavila baletom, a ples je ostavio dugotrajne posljedice na izgled njezinih stopala i nožnih prstiju.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Guliver Image)

Četrnaest puta lomila sam nožne prste, a imala sam i trovanje krvi zbog inficiranih žuljeva kojima je trebalo šest mjeseci da zacijele. Ako ih pogledate iz blizine, možete i dalje vidjeti ožiljke, kazala je Charlize jednom prilikom i rekla kako ne shvaća zašto njezin tadašnji partner Stuart Towsend obožava njezina stopala.

Kad pedikeri zakažu: Slavne žene koje ne skrivaju probleme s noktima i stopalima Brie Larson Brie Larson na dodjeli nagrada SAG Brie Larson na TIFF-u +4 Kate Bosworth

Paris Hilton ne voli svoja stopala zbog veličine. Postoji jedna stvar na mom tijelu koju očajnički mrzim. To su moja velika stopala. U trgovinama vidim toliko divnih cipela, a kada ih iznesu van u mojoj veličini izgledaju kao cipele za klauna, rekla je slavna nasljednica koja nosi veličine 42.

U galeriji pogledajte još slavnih žena su priznale da ne vole svoje nožne prste i stopala.

Paris Hilton Paris Hilton (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju