Za mnoge slave žene borba protiv viška kilograma odvijala se pod svijetlima reflektora, a njihova transformacija sve je iznenadila.

Galerija

Jedna od njih je američka glumica i voditeljica Ricki Lake koja je karijeru započela kao bucka u filmu "Hairspray" iz 1988. godine.

I ona je, poput mnogih žena, isprobala razne dijete, ali svoju čarobnu formulu za uspjeh otkrila je tek nakon 2010. godine kada je uz pomoć pravilne prehrane i tjelovježbe uspjela izgubiti 58 kilograma.

Ricki Lake
Ricki Lake (Foto: Profimedia/Getty Images)

Nije lako. Ja nisam nikakva superžena, ali ako sam ja mogla smršavjeti, onda to možete i vi. I ne morate napraviti ništa ekstremno. Ne morate ići na operaciju, ne morate cijeli dan provesti u teretani. Samo morate biti dosljedni i sami sebi morate biti prijatelj, a ne neprijatelj, ispričala je.

Svojom transformacijom iznenadila je i pjevačica Adele. Slavna Britanka nedavno se pojavila u showu "Saturday Night Live" i pokazala rezultate navodno rigorozne i striktne dijete.

Adele
Adele u SNL-u (Foto: Profimedia)

Znam, izgledam puno drugačije nego kad ste me zadnji put vidjeli. Ali nažalost, zbog Covida i restrikcija moram putovati s malo prtljage i ponijeti samo polovicu sebe, a ovo je polovica koju sam odlučila uzeti, našalila se Adele na svoj račun.

Televizijska producentica i scenaristica Shonda Rhimes izgubila je gotovo 70 kilograma u želji da napokon poboljša svoje zdravlje.

Nisam smršavjela jer sam mislila da ću biti lijepa kao u filmovima. Napravila sam to zato što se više nisam mogla popeti uz stepenice bez da stanem i da mi znoj kapa s obrva. Napravila sam to zato što se moje tijelo fizički pobunilo protiv mozga koji je predugo ignorirao ovaj problem, priznala je Shonda.

Shonda Rhimes
Shonda Rhimes (Foto: Getty Images)