Uski crop-top i predimenzionirane traperice izvrsna su street style kombinacija koja se nosi već neko vrijeme. Njoj nije odoljela niti Irina Shayk koja je upravo takvu kombinaciju odabrala za pojavljivanje na Bvlgarijevom eventu uoči početka njujorškog Tjedna mode.

Galerija

Iako se smatra jednom od najljepših žena današnjice, Irina Shayk je dokazala da i ona može odabrati komad koji ne laska njezinom manekenskom tijelu.

Ruska ljepotica je uz hlače predimenzioniranih nogavica brenda Attico nosila PVC top u narančastoj boji LaQuana Smitha iz njegove kolekcije za proljeće / ljeto 2021. godine, koji je pokvario cjelokupni dojam.

Ne samo da plastični materijal nije ugodan za nošenje, već je bila riječ i o preuskom modelu koji je narušio estetiku cijelog izdanja.

Slavne žene u preuskoj odjeći - 1
Irina Shayk u preuskom topu LaQuana Smitha (Foto: Profimedia)

Irina Shayk nije jedina slavna žena koja je pogriješila s odabirom preuske odjeće. I Pippa Middleton je priznala da je nosila preusku haljinu na vjenčanju svoje sestre Catherine Middleton unatoč brojnim probama.

To se moglo primijetiti tek kad se leđima okrenula kameri kako bi podigla šlep na sestrinoj haljini i pomogla joj da uđe u crkvu. Zbog preuske haljine kopčanje na leđima „pucalo“ je pod pritiskom.

Nekim slavim damama haljina je i pukla jer je bila preuska. Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje su sve slavne žene iznenadile svojim modnim kombinacijama s neodgovarajućom veličinom odjeće.

Pippa Middleton u preuskoj haljini na svadbi svoje sestre
Pippa Middleton u preuskoj haljini na svadbi svoje sestre (Foto: Profimedia.hr / Guliver)