5 pokreta u seksu koji će izluditi svakog muškarca

Podijelite na

Iako su muškarci ti koji najčešće diktiraju ritam u krevetu vrijeme je da vi dame preuzmete inicijativu.Otkrivamo vam pokrete koji će zadovoljiti njihovu znatiželju, užariti temperaturu tijela i dovesti ih do nezaboravnih užitaka. Isprobajte!

Autor : Zadovoljna Objavljeno: 12.10.2014 / 17:56

1. Zabranite mu pokrete, a vi prionite na posao
Zakoračite voljenog i kada se smjestite udobno na njemu preuzmite kontrolu nad situacijom, on se ne smije micati a vi kontrolirajte brzinu i igru.

2. Klizite po njemu okrenuti leđima
Lezite na njega okrenuta leđima i polagano klizite niz njegovo međunožje podižući se i spuštajući u ritmu koji vam najviše odgovara. Dok on neopterećen uživa u ovom pokretu počnite njihati bokovima što će ga raspametiti.

3. Pokrenite bokove
Za ove pokrete trebate biti jako savitljivi, lezite na krevet nogama dignutim i naslonjenim na njegove grudi, dok on pred vama kleči. Kada vam on priđe i započne igru vi se polagano odižite naslonjeni na ruke i pokretima bokovima gore dolje dovedite ga do vrhunca.

4. Naučite ga ciljane pokrete prstićima
Primite njegovu ruku i dok ste još oboje obučeni gurnite ju u svoje hlače pritom mu jasno dajući do znanja kako ćete mu vi kontrolirati pokrete prstićima. Polagano trljajte strateška mjesta o njegov dlan. Vi kontrolirajte pokrete i brzinu njegovih dodira.

5. Doggy style s revolucionarnim pokretima
Zauzmite pozu u kojoj je vaš dragi iza vas naslonjen na zid, a vi stojite uspravni. Uzmite u ruke njegove testise i polagano ih mazite. Nakon toga bokovima i stražnjicom klizite po njegovim bedrima. Savinite se do poda i polaganim kružnim pokretima diktirajte ritam.

Pročitajte još o ...

Zadovoljna.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Zadovoljna.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Zadovoljna.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se