Neželjena trudnoća može se spriječiti na razne načine, a žene se najčešće odlučuju na kontracepcijske pilule ili spiralu, no dobri stari kondom nikako ne bi trebalo podcjenjivati jer upravo oni mogu spriječiti sve češće spolne bolesti poput virusa klamidije, HPV-a pa čak i AIDS-a, ali i zagarantirati bolji seks

Mnogi prezervative smatraju nužnim zlom, ali zahvaljujući novim tehnologijama i bogatim ponudama on može biti vaš omiljeni saveznik u postizanju najjačeg orgazma jer djeluju kao zaštita, ali i seksualno pomagalo.

>> U samo 5 minuta do najboljeg seksa

Bez lateksa
Kako kod žena, tako i kod muškaraca lateks je materijal koji ponekad može izazvati alergije. Upravo zbog toga proizvedeni su kondomi koji ne sadrže ovaj sastojak. Kritike kažu kako su čarobne 'gumice' vrlo ugodne i tanke.

Dobri stari kondom nikako ne bi trebalo podcjenjivati jer upravo oni mogu spriječiti sve češće spolne bolesti

>> 10 trikova u seksu koji će vas dovesti do ludila

S odgodom
Ovi prezervativi saveznici su mnogih žena čiji su partneri skloni prebrzoj ejakulaciji. Oni su jače 'podmazani' lubrikantom te omogućuju manje trenje što će muškarcima odgoditi snošaj, a ženama produžiti užitak.

S  teksturom
Jednako kako lubrikanti mogu produžiti seks tako ga tekstura kondoma može začiniti. Upravo zbog toga tu je prezervativ kojeg krase diskretne izbočine koje tijekom seksa pruža pojačanu stimulaciju.

S okusom
Želite li u seks unijeti novo zadovoljstvo začinite ga slatkim okusom. Riječ je o prezervativima koji imaju slatke, voćne okuse, a namijenjen je onima koji se vole poigrati i oralnim seksom.

Ekstra sigurni
Ako želite biti sigurni da ćete tijekom cijelog seksa biti zaštićeni posegnite za exstra safe kondomi. Oni su nešto deblji od običnih i jače podmazani lubrikantom. Isto tako, lakše se nanose i ljepše prijanjaju te partnerima pružaju veću sigurnost što može rezurtirati opuštenim seksom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju