Bez obzira jeste li početnica ili samo želite začiniti događanja pod plahtama i priuštiti muškarcu ono što najviše voli (poslije vas) naučite nekoliko trikova

Oralni seks je veliko zadovoljstvo za oba partnera, stoga ukoliko vi uživate kada on to radi vama, naučite kako biti kraljica oralne zabave i priredite pravo iznenađenje partneru.

Felacio uključuje stimulaciju penisa ustima i jezikom, a partneru pruža veliki užitak. Ukoliko odaberete pozu 69 taj isti užitak oralnog stimuliranja možete osjetiti sami te također doživjeti vrhunac zajedno.

Iako su sama poza 69 i oralno zadovoljavanje dugo bila tabu tema, danas se toga više nitko ne srami već oba partnera rado i često uživaju tijekom predigre.

Pripazite da ne ozlijedite partnera
Nepisano pravilo felacija je da bi ritmom trebao odgovarati ritmu penetracije, no nikako nemojte dozvoliti da se pretvori u mehaničke pokrete kroz koje će partner osjetiti da odbrojavate sekunde do njegovog orgazma.

>> 5 razloga zašto je veličina bitna

>> 3 navike koje izluđuju muškarce

Tijekom izvođenja felacija pripazite da ne ozlijedite njegovo veličanstvo penis. Partner će vam to oprostiti, no teško da će biti spreman za daljnju akciju.

Felacio nije obavezan dio predigre niti seksa. Ukoliko se ne osjećate ugodno nemojte to raditi jer će učinak biti suprotan od onoga što bi seks trebao pružati

Zauzmite dobar položaj
Ugodan položaj je važan jer ne želite bolove u vratu i kralježnici kao posljedicu oralnog seksa. Najbolje je da partner legne na leđa i tako vam omogući najbolji pristup svojim genitalijama, a na taj način on može uživati u pogledu na vas.

Vlažnost je ključna
U oralnom seksu vlažnost igra ključnu ulogu zato pripazite da sve teče glatko.

Nemojte biti sramežljivi
Odaberite početni ritam koji ćete s vremenom ubrzati te ližite, ljubite i igrajte se s penisom i nemojte biti sramežljivi jer za to nema razloga. Pitajte partnera što mu se najviše sviđa.

Ne zaboravite na zvukove
Oralni seks hrani sva osjetila pa ne zaboravite ispuštati zvukove tijekom zadovoljavanja partnera. No ipak pripazite da ne pretjerate jer ukoliko je neprirodno imat će suprotan učinak.

Natjerajte ga da mu klecaju koljena
Kako bi ga potpuno izbezumili i natjerali ga da mu klecaju koljena posebnu pažnju posvetite erogenim zonama, a tu prvenstveno mislimo na glavić. Partnera će posebno oduševiti ukoliko jezikom ili usnama dotaknete posebno donji dio penisa gdje se spaja s tijelom.

Odluka je samo vaša!
Kada osjetite da se partner bliži vrhuncu na vama je odluka hoćete li progutati ili ne. Nemojte misliti da je to obavezan dio felacija, odluka je samo vaša. Ukoliko napravite nešto što vam nije ugodno, partner će to primijetiti, a izraz nezadovoljstva na vašem licu mogao bi baciti sjenu na odličnu predigru.

Ne zaboravite da se spolne bolesti mogu prenijeti oralnim seksom, stoga ukoliko ne poznajte dobro partnerovu prošlost koristite kondom. Užitak je gotovo isti.

Felacio nije obavezan dio predigre niti seksa. Neke žene odbija pomisao o partnerovom penisu u njihovim ustima. Ukoliko se ne osjećate dobro nemojte to raditi jer će učinak biti suprotan od onoga što partner očekuje.  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju