Volite li čitati što vam poručuju zvijezde o poslu, zdravlju i ljubavnom životu, onda je sljedeća tema kao stvorena za vas. Doznajte koja poza u seksu je idealna za vaš horoskopski znak i uživajte u najboljem seksu do sada

Ovan
Za uzbudljive ovnove seks je prava avantura kojoj je malo začina uvijek dobro došlo. Žena leži potrbuške na rubu kreveta tako da joj tijelo od struka visi preko ruba. Muškarac iza nje kleči na podu (ili je u čučnnju), naslanja ruke na njezine bokove i diktira igru.

>> Poze u kojima veličina nije bitna

Bik
Poza 'škare' idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u koljenu kao da se sunča. Žena sjeda na muškarca tako da njegovu skvrčenu nogu stavlja između svojih bedara.

>> Najbolje što nudi poza 69

Blizanci
Doggy style s nekoliko preinaka odličan je odabir za blizance. Žena kleči na krevetu s glavom i prsima na krevetu ili je pak naslonjena na stol, umivaonik ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji (ovisno o situaciji) i diktira tempo igre.

Rak
Osjećajnim rakovima prijati će nešto više intime. Spoon poza u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je odabir. Želite li dodati malo začina neka se žena savije gornji dio tijela prema naprijed u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partrnericu držeći je za kosu ili ramena.

Lav
Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obujmu sa obje strane torza i naslanja se na ruke. Žena se poigrava kretanjima u svim smjerovima za koje su zaduženi bokovi.

Djevica
Djevice vole biti u centru zbivanja, a vizualno ih jako uzbuđuje. Njihova omiljena poza je doggy style. Za malu preinaku partner neka klekne na jedno koljeno i osloni se na drugu nogu, a partnerica u potpunosti spušta gornji dio tijela.

Vaga
Dorađeni misionarac oduševiti će sve vage. Muškarac leži na partnerici naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena i pomičući bokovima dodatno draži partnera.

Škorpion
Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, skvrčenim u koljenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema naprijed i naslonjena naruke. Muškarac podiže njezinu stražnjicu i diktira igru.

Strijelac
Impulsivnim strijelcima malo egzibicija uvijek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže zdjelicu i stavlja noge na partnerova ramena te približava tijelo do položaja idealnog za penetraciju (ovisno o visini partnera). Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac
Ova poza doista zahtijeva inicijativu što će se svidjeti muškarcima. Riječ je o klasičnoj pozi u kojoj žena sjedi ili čuči na muškarcu te pokretima i gibanjem bokova diktira tempo i intenzitet seksa.

Vodenjak
I u slučaju vodenjaka žena kontrolira igru. Muškarac sjedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta i istom smjeru. Muškarac postavlja ruke ispod njezine stražnjice i dikira brzinu i dubinu penetracije.

Riba
Kompleksne i strastvene ribe vole akciju i vratolomije u seksu. Žena stane u položaj kao da će napraviti stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge kao u tačku, prisloni je na svoje tijelo i namješta u položaj koji je ugodan za oba partnera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju