U sklopu smjera ljepota odabrane polaznice Zadovoljna akademije na edukaciji za vizažisticu u Talijanskoj školi mode i dizajna "Callegari" učit će o tehnikama korektivnog i dekorativnog šminkanja.

Najbolja domaća stručnjakinja na tom području zasigurno je vodeća hrvatska make-up umjetnica Simona Antonović, koja se u trećoj sezoni Zadovoljna akademija pridružuje projektu upravo kao mentorica smjera ljepota.

Njezina uspješna karijera traje već 20 godina, a svoj poslovni razvoj započela je 1999. godine kada se nakon završetka srednje škole zaputila u London na usavršavanje.

Vlasnica je make-up studija "Simona" u Zagrebu u kojem pruža usluge šminkanja za sve prigode, individualne i grupne edukacije, savjetovanja o šminkanju i njezi kože te školovanje za buduće profesionalne vizažiste.

Može se pohvaliti i titulom službenog make-up artista modne kuće Chanel za područje Središnje i Istočne Europe i Mediterana.

Kao članica timova Pat McGrath i Petera Philipsa, slavnih make-up umjetnika, radila je na Pariškom tjednu mode na revijama modnih kuća Givenchy, Louis Vuitton, John Galliano, Lanvin i Dries van Noten.

Svojim kistovima uljepšavala je i najpoznatije hrvatske zvijezde, od pjevačica i glumica do TV voditeljica, koje se sa sigurnošću i potpunim povjerenjem prepuštaju u njezine stručne ruke.

Kreirala je make-up za brojne modne kampanje i revije relevantnih hrvatskih modnih dizajnera i brendova poput XD Xenia Design, A'marie, ELFS, Charlie Design, Sherrf & Cherry, Linea Exclusive, Ivana Alduka, Matije Vuice, Ivane Omazić, Diane Viljevac, Igora Dobranića i mnogih drugih imena iz svijeta domaće mode.

Njezine suradnje s najboljim hrvatskim modnim fotografima poput Mare Milin, Jelen Balić, Maje Kljajić, Brune Kazinoti, Marka Grubišića, Jakova Barišića, Mladena Šarića i dua Decker & Kutić te ostalim vrhunskim profesionalcima modne industrije zabilježene su na stranicama najpoznatijih svjetskih i domaćih modnih i lifestyle magazina.

Make-up radovi nove mentorice Zadovoljna akademije mogu se vidjeti i u brojnim nagrađivanim marketinškim kampanjama raznih klijenata.

Dobitnica je modne nagrade ELLE Style Award za najboljeg umjetnika make-upa, a tajne svog zanata od 2016. godine otkriva i polaznicima ljubljanskog Zavoda za inovativnosti "AI" na kojem radi kao redovni predavač make-upa.

Simona Antonović također je autorica najčitanijeg bloga make-up umjetnika u Hrvatskoj na kojem se mogu pronaći razni savjeti i preporuke proizvoda. Osmislila je i svoju aplikaciju "Make-Up Tutorials by Simona" lansiranu 2014. godine koja sadrži "lookove" za razne prigode i nudi tutorijale za postupak šminkanja.

Simonini savjeti temeljeni na bogatom profesionalnom iskustvu sigurno će pomoći i polaznicama smjera ljepota Zadovoljna akademija na putu do ostvarenja njihovih snova.

Ako ste spremni za promjenu i želite sami sebi dati šansu za nove poslovne poduhvate, prijavite se na Zadovoljna akademiju i osvojite jednu od 15 edukacija širom Hrvatske.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju