Traperice su jedan od najpopularnijih odjevnih komada u ženskom ormaru. Većina dama jednostavno ih obožava i ne mogu zamisliti svoju garderobu bez ovih praktičnih hlača koje možemo nositi u većini prigoda. Modni znalci odavno govore kako traperice ipak nisu prikladne za sva mjesta i situacije te ih ponekad ipak moramo zamijeniti klasičnim modelima hlača.

Traperice su i dalje u skupini neformalnih komada i zato ih, po mišljenju modnih stručnjaka, moramo izbjegavati na svim mjestima koja zahtijevaju formalan dress code i nošenje svečanih odjevnih komada.Također nisu poželjne u situacijama kada odjećom iskazujemo poštovanje prema osobama i(li) prigodi, poput vjenčanja i sprovoda.

Svoje mišljenje o trapericama dala je i Anna Wintour.

Torba i remen s monogramom modne kuće Gucci Ne podnosi ih: Modni komadi koje Anna Wintour želi izbaciti iz naših ormara

U sklopu rubrike "Go Ask Anna" na YouTube kanalu magazina Vogue postavljeno joj je pitanje postoje li situacije u kojima ne bismo trebali nositi traperice. Anna je dala jasan odgovor i na kraju navela prigodu u kojoj bismo ih obavezno trebali izbjegavati.

Traperice su sjajne. Volim ih. Na ulicama vidim sve one modele kako nose samo traperice i bijelu majicu, a izgledaju fantastično. Također mislim kako postoje situacije u kojima morate imati poštovanja. Definitivno ih ne smijete nositi kada prvi put upoznajete buduću rodbinu, kazala je Wintour.

Ankete

(9286) Slažete li se s Annom?

rezultati povratak glasova1425
rezultati

Nije ona jedina koja smatra kako bismo se za prvi susret s obitelji svog partnera trebali urediti i izbjegavati ležerne kombinacije Međutim, u obzir ipak treba uzeti i situaciju u kakvoj upoznajete buduću svekrvu i svekra.

Ako ćete, na primjer, otići na izlet u prirodu, sigurno nećete odjenuti elegantnu haljinu i salonke jer to jednostavno nema smisla. Tada će traperice biti odličan odabir, manje ležeran od trenirke i tajica. Prilikom upoznavanje buduće rodbine prije svega treba voditi računa o primjerenosti komada koje nosite, a lijepe traperice u kombinaciji s elegantnom bluzom trebali bi proći inspekciju i najstrože svekrve.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju