Nikad nije kasno za pravu ljubav, a to dokazuju i broje poznate dame koje su je pronašle nakon 40. godine.

Galerija Cameron Diaz i Benji Madden +0 Francois Henri Pinault i Salma Hayek

Cameron Diaz jedna je od onih žena koje jednostavno nisu imale sreću u ljubavi. Stalno je nailazila na krive muškarce koji je nisu znali cijeniti, a onda je u 42. godini života upoznala Gospodina Pravog.

Njezina ljubavna priča s Benijem Maddenom lako bi mogla postati predložak za holivudsku romantičnu komediju. Popularna glumica i gitarist benda Good Charlotte imaju mnogo zajedničkih prijatelja, ali službeno su se upoznali tek u proljeće 2014. godine. Cameron je organizirala roštilj u svom domu i pozvala prijateljicu Nicole Richie, udanu za Joela Maddena koji je Benjijev brat blizanac. Joel ju je pitao smije li pozvati brata, na što mu je Cameron rekla: Naravno, pa svi smo mi obitelj!

Nije ni znala da će uskoro uistinu postati obitelj. Glumica je u jednom intervjuu priznala kako joj se svidio na prvi pogled: Nakon što sam ga upoznala, prvo sam pomislila da je zgodan! Upitala sam se kako to prije nisam znala. Nikada nismo bili u istom krugu.

Cameron Diaz i Benji Madden Cameron Diaz i Benji Madden (Foto: Profimedia)

Osam mjeseci kasnije par se zaručio, a sudbonosno da izrekli su na intimnoj ceremoniji početkom 2015. godine. Oženili smo se u svojoj dnevnoj sobi pred najbližim prijateljima. Nakon toga smo imali mali tulum u dvorištu. Mi smo dvije jako različite osobe, ali dijelimo iste vrijednosti. Nikada nisam iskusila nešto takvo. Nikada me nitko nije volio na ovaj način. Pogledam ga svaki dan i jednostavno me inspirira. Stvarno sam sretnica, kazala je Cameron.

Cameron i Benji uživaju u zajedničkom životu, a glumica priznaje da se više ni ne sjeti svojih bivših partnera: Ništa više nije važno sada kada imam svog supruga. Uopće se ne sjećam prošlosti. Nitko se ne može usporediti s njim. Sve drugo je nestalo. Jednostavno shvatiš da je to prava stvar. Prava ljubav. Shvatiš kako izgleda prava predanost i odanost. To je osoba s kojom gradiš svoj život.

Elizabeth Taylor i Eddie Fisher Borba za ljubav: Slavne žene koje su izdale svoje prijateljice na (ne)oprostiv način

Cameron Diaz Nikad ne reci nikad? Slavne dame koje su promijenile stav o braku

Gwen Stefani imala je 46 godina kada je tražila razvod od Gavina Rossdalea. Samo godinu dana nakon rođenja njihova trećeg sina popularna glazbenica saznala je da je suprug godinama vara s obiteljskom dadiljom.

Nije se ni nadala da će nakon mučnog razvoda pronaći ljubav, ali ona se dogodila na snimanjima pjevačkog reality showa "The Voice". U vrijeme kada je Gwen okončavala svoj brak s Gavinom, njezin kolega iz showa Blake Shelton također se razvodio od svoje supruge Mirande Lambert koja ga je varala s drugim muškarcem. Dvije glazbene zvijezde neočekivano su se zbližile zbog sličnosti njihovih situacija, a iz prijateljstva se rodila ljubav.

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje su sreću u ljubavi pronašle nakon 40. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju