Sezonsko sniženje i dalje nas mami, pa smo opet pronjuškali kakva nas još roba čeka u trgovinama po povoljnijim cijenama. U Borovu smo pronašli krasne modele sandala s platformom kakve žene ljeti često biraju.

Galerija

Platforme su nepogrešiv izbor kada želimo da nam noge izgledaju duže i vitkije i kada se želimo osjećati posebno ženstveno. Odlična ponuda sandala s platformom može se pronaći u Borovu, a svi modeli sniženi su do 50 posto.

Birati možete između špagerica u bijeloj i crnoj boji, sandala s petom od pluta ukrašene biserima, modela od trapera za ljubiteljice urbane mode, s plavo-bijelim prugicama, klasičnih crnih, prekrasnih crnih ukrašenih cvjetnim vezom te drugih atraktivnih modela.

Sezonsko sniženje i dalje nas mami pa smo opet pronjuškali kakva nas još roba čeka u trgovinama po povoljnijim cijenama. U Borovu smo pronašli krasne modele sandala s platformom kakve žene ljeti često birajuOvisno o ukusu i preferencijama, izaberite sandale s izrazito visokom ili manje visokom platformom u kakvima će figura izgledati izduženije i time vitkije.

Ponudu ženstvenih platformi iz Borova koje žene vole nositi, cjenovnog ranga od 99,50 do 314,30 kuna razgledajte u fotogaleriji. Pogledajte i 7 natikača iz Borova od 54 do 280 kuna za plažu i grad.

Borovo, na sniženju 99,50 kn (prije 199 kn)
Borovo, na sniženju 99,50 kn (prije 199 kn) (Foto: www.borovo.hr)