Stanovi u potkrovlju možda nisu svima po ukusu, ali ne može se poreći da je riječ o vrlo zanimljivim prostorima koji odišu posebnom toplinom i šarmom.

Galerija Prekrasne sobe u potkrovlju - 16 Prekrasne sobe u potkrovlju - 21 Prekrasne sobe u potkrovlju - 3 +17 Prekrasno uređene sobe u potkrovlju

Razne su mogućnosti uređenja potkrovlja koja su posljednjih godina sve popularnija kao odabir prostora za život. U njima se savršeno mogu ukomponirati vintage i moderan stil, a vidljive drvene grede čine ih još zanimljivijima i toplijima.

Spavaće sobe naročito lijepo izgledaju u tavanskim prostorima jer oni daju dodatan osjećaj privatnosti i mirnoće koje su poželjne i potrebne su spavaćoj sobi.

Malen, funkcionalan i baš lijep: Stan od 31 m2 koji izgleda kao iz kataloga Stan koji ima 31 kvadratni metar izgleda kao iz kataloga Uređenje stana od 31 kvadrata - 2 Uređenje stana od 31 kvadrata - 3 +3 Uređenje stana od 31 kvadrata - 4

Stan u potkrovlju - 5 Kako mane učiniti prednostima? Pet ideja uz koje ćete iskoristiti najbolje od potkrovlja

Male kupaonice uređene tip-top - 1 Osuđeni ste na nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 20 prelijepo uređenih tavanskih prostora zbog kojih i sami poželimo imati stan u potkrovlju.

Prekrasne sobe u potkrovlju - 17 Spavaće sobe naročito lijepo izgledaju u tavanskim prostorima (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju