Jesen nas i dalje mazi i časti ugodnim temperaturama, ali studeni je pred vratima i pitanje je tjedna kada će nas niske temperature natjerati da odjenemo deblje jakne i kapute. Upravo će zato ovih dana mnogi krenuti u kupovinu kako bi se opskrbili novim modelom.

Galerija Stradivarius, 279,90 kn Pull & Bear, 299,90 kn Sinsay, 299,90 kn +27 Bershka, 349,90 kn

Kada je u pitanju vanjska zimska odjeća, žene se dijele na tim kaput i tim jakna. Ako ste i vi među potonjima, onda će vas sigurno zanimati kakva je ponuda modela u novim kolekcijama.

Pull & Bear, 299,90 kn Pull & Bear, 299,90 kn (Foto: Pull & Bear)

Tradicionalno, među najtraženijima i najviše zastupljenima i dalje su jakne u crnoj boji. Bez obzira na to koliko voljeli šarenilo, ponekad nam svima treba neutralna jakna u neupadljivoj boji koju ćemo moći nositi u svim prigodama.

Reserved, 399,90 kn Reserved, 399,90 kn (Foto: Reserved)

Naravno, tu na scenu stupa crna jakna, kao apsolutni favorit onih koji i inače preferiraju klasiku. Istražili smo ponudu jesensko-zimskih kolekcija komercijalnih modnih brendova i pronašli 15 modela crnih jakni svih dužina i za svačiji ukus.

Guess, 1658 kn Guess, 1658 kn (Foto: Guess)

Ako volite klasične "puffer" jakne - nema brige, možete ih pronaći u svim dužinama. Ove sezone vrlo su popularni takvi modeli s kožnatim finišem. Tu su i varijante jakni s krznenom podstavom, zatim "teddy" modeli ili pak standardne parke s kapuljačom ukrašenom krznom.

Sve modele koje smo izdvojili za vas razgledajte u galeriji i pronađite inspiraciju za šoping.

Ad Twenty (Europa 92), 1199 kn Ad Twenty (Europa 92), 1199 kn (Foto: Europa 92)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju