Dok se učenici pripremaju za povratak u školske klupe, dobar su podsjetnik i odraslima da za učenje nikada nije kasno. Zato je projekt Zadovoljna akademija ušao u novu sezonu te ponovno poziva sve djevojke i žene da ostvare svoje snove.

U svakoj ženi spava onaj nepokolebljivi duh zbog kojeg može baš sve, pitanje je samo u kojem će ga trenutku probuditi. Zato projekt Zadovoljna akademija već treću sezonu zaredom otvara svoja vrata svim ženama koje su dovoljno dugo čekale na priliku za uspjeh.

Nikada ne znaš tko će ti dati vjetar u leđa, tko će ti pružiti ruku, to može biti zaista u nekom trenutku kad se najmanje nadaš, objasnila je urednica portala Zadovoljna.hr Tihana Korać.

Mia Ćaćić, polaznica smjera digital u Zadovoljna akademiji Zadovoljna akademija: Mia Ćaćić tubu je zamijenila računalom i preuzela svoj život u svoje ruke

Mia Biberović - mentorica smjera digital u Zadovoljna akademiji Mia Biberović: Profesorica hrvatskog jezika koja je osvojila hrvatski digitalni svijet

Do sada su putem ovog projekta 43 žene dobile priliku educirati se za zanimanja o kojima su sanjale jer učenje je doista cjeloživotno, a znanje nešto što vam nitko ne može oduzeti.

Posebno smo ponosne na sve one kod kojih je taj projekt potaknuo iskru da same iskorače i naprave hrabre promjene u svome životu i upravo je to jedan od glavnih razloga zbog kojih smo pokrenuli Zadovoljna akademiju. I upravo te male, ali zapravo velike promjene kod žena diljem Hrvatske za koje saznamo tek kasnije ili nikad ne saznamo njegova su najveća vrijednost, kaže Korać.

Od začetka projekta do danas, osim prestižnih nagrada, najveća su potvrda uspjesi polaznica, ali i druženja koja su pravo vrelo motivacije i na kojima vlada isključivo ženska snaga.

Bez obzira na to koliko imamo godina, ja sam bila među najstarijim sudionicima na natječaju, evo, ipak su me izabrali, nikada nije kasno ako vjerujemo u ono što radimo, ako imamo strast prema tome, ako imamo želju i volju za uspjehom, onda se snovi ostvaruju kao baš meni s vama, rekla je polaznica Zadovoljna akademije Vlatka Mijić.

Maja Ćuk, polaznica Zadovoljna akademije Iskustvo polaznice Zadovoljna Akademije: "Mama i svekrva su mi čuvale klince kako bih stigla na svako predavanje"

Cjeloživotno učenje je važno Tri razloga zbog kojih bi rad na sebi trebao biti dio naše svakodnevice

Ja bih svima rekla, neka vas motiviraju druge žene, mene osobno motivira moja mama i moje prijateljice, tako da bih svima preporučila neka vas motiviraju druge žene, rekla je plesačica Tina Walme.

Ja sam jako ponosna na njih jer su se odlučile napraviti promjenu. Mislim da svatko od nas tko jednom zakorači u nešto što je oduvijek sanjao od sada nadalje ima dužnost slijediti taj put, tako da to im je sada obveza, kaže dizajnerica Ogi Antunac.

Kako je to kad zakoračite u nekom novom smjeru na koji ste toliko čekali, najbolje zna počasna polaznica akademije Vesna Stublija Jovović.

Prošlo ljeto kao da sam skinula neke ljušture, ljuske i otkrila pravu sebe, rekla je.

Ako i vi čekate otkriti pravu sebe, posjetite stranicu akademija.zadovoljna.hr, gdje vas čekaju svi detalji vezani za prijave koje traju do 15. rujna. Ne propustite svoju priliku za novu stranicu u životu.

U tijeku su prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije U tijeku su prijave za četvrtu sezonu Zadovoljna akademije (Foto: léTIM Weddings)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju