Tajice su postale obvezni komad za toplo i za hladno doba godine. No osim što su udobne i slažu se s različitim komadima odjeće, ovaj komad ima i svojih mana, a najveća je ona koja se odnosi na boju. Prema mišljenju modnih znalaca, ovo su modeli tajica koje ne bismo trebali nositi upravo zbog boje.

1. Bijele tajice

Bijele tajice prije svega su magnet za mrlje i prljavštinu. Za razliku od njezine suparničke crne boje koja vizualno sužava, bijela boja ima potpuno suprotan efekt te će vašim nogama "dodati" pokoji centimetar.

Isto tako, ova boja ocrtava i najmanji detalj na vašem tijelu te ističe nepravilnosti, a kada se rastegne, materijal često postaje proziran što nikako ne laska vašem stajlingu. Volite li bijelu boju, potražite tajice ukrašene uzorkom ili naglašenom teksturom.

Uz balonere, traper, tenisice, štikle... Pogledajte kako se nose tajice na hrvatskim ulicama Tajice su čest prizor na hrvatskim ulicama Zagrebačko street style izdanje Zadarsko street style izdanje +5 Dubrovačko street style izdanje

2. Svjetlosive tajice

I dok se razne nijanse tamnih tonova mogu uklopiti u svaki stajling, svjetlosive tajice nimalo ne laskaju vašoj figuri. Ovaj materijal vrlo brzo se prilagođava obliku vašeg tijela i također postaje proziran te naborima naglašava intimne dijelove tijela koje ne želite staviti u prvi plan.

To se posebno odnosi na dijelove kod prepona te na stražnjici. Isto tako, na svjetlosivoj podlozi koja je osjetljiva na prljavštinu mokre mrlje postaju vrlo tamne, što nikako ne izgleda lijepo ako se uznojite ili pak sjednete na mokru klupu ili stolicu. Ako volite sivu u svjetlijoj nijansi, pronađite isprane tajice koje imitiraju traper ili neke s laganim uzorkom.

Diva iz Zagreba u najobičnijim tajicama koje su dovoljne za izgled od milijun dolara Street style dama iz centra Zagreba Tajice u kombinaciji sa zimskim komadima Street style dama iz centra Zagreba +5 Street style kombinacije iz centra Zagreba

3. Tajice boje kože

Ako ste pomislili da tajice koje imitiraju prirodnu boju kože mogu izgledati zanimljivo i efektno, varate se. Naime, osim što ćete izgledati kao da ste zaboravili odjenuti hlače, ta boja nimalo ne laska figuri.

Također ne nalikuje vašoj prirodnoj boji i teksturi kože te zbog toga efekt koji stvara nikada ne izgleda lijepo i prirodno. Jedini prolaz boja kože ima ako je ukrašena zanimljivim, šarenim uzorcima.

Slažem se s modnim znalcima po pitanju...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju