S 2020. vage nakon dugih 12 godina ponovno ulaze u pozitivno razdoblje. Na svim poljima mogu očekivati promjene na bolje. Tako će se na emotivnom planu realizirati mnoge stvari koje već predugo stoje u sjeni, a nakon što se odigraju, više ništa neće biti isto.

Za vage, 2020. bit će godina transformacije, kako njih samih, tako i njihove okoline. Zato trebate biti dosljedni sebi, i prihvatiti sve izazove koji vas očekuju. Više nema isprika za nedostatak energije jer već u ožujku počinje snažan utjecaj zvijezda na vašu komunikativnost, šarm i neupitni talent za diplomaciju.

Budite odvažni i samouvjereni, ali ne zaboravite iskoristiti svoju razigranu osobnost kako bi uživali u životu. Srećonoša Jupiter čuvat će vage cijelu prvu polovicu godine, ali to ne znači da time završava dobro razdoblje.

Kao i lani, ljetni će mjeseci biti izuzetno uspješni. Krajem srpnja očekujte puno sretnih vijesti, a to je i odlično razdoblje za početak velikih projekata i dugoročnih planova. Isto tako, tijekom svih nadolazećih dvanaest mjeseci Vage će biti umjetnički nadahnute, kreativne i strastvene. Za mnoge od njih, stiže godina za pamćenje.

Ljubav

Proljeće donosi mnoge prilike tijekom kojih ćete opravdati naziv "romantik zodijaka". Slobodne vage čekuju zanimljive ljubavne avanture, dok će oni u vezi partneru posvetiti maksimalno pažnje, što će im se dvostruko vratiti.

Posao

Što reći nego da ovakvu situaciju s nebeskim tijelima čekate dvanaest godina? Ipak, poslušajte koji put svog pratitelja Saturna, i ne trošite tamo gdje ne trebate.

Saznajte sve o ženama vagama.