Nedavno smo vas na našem profilu na Facebooku pitali s kojim biste likom iz serije voljeli otići na kavu. Pokazalo se, sudeći prema komentarima, da postoji cijeli niz kandidata s kojima biste otišle na "čašicu razgovora".

Galerija

Neke od vas odgovorima su nas vratile u prošlost i podsjetile na ekipu iz primjerice Beverly Hillsa ili Mućki, dok su druge birale likove iz nešto aktualnijih serija.

Nakon što smo malo detaljnije pregledale vaše komentare, odgovore na komentare i broj lajkova, izdvojili smo pet glumaca odnosno likova koji bi imali bukiran raspored na jedan duži period da pristanu na sve pozive na kavu i večeru.

Ankete

(7742) Koji bi lik iz serije bio vaš odabir društva za kavu?

rezultati povratak glasova4771
rezultati

1. Burak Ozcivit (Kemal u seriji Bit ćeš moja)

Burak Ozcivit prema mnogima nosi titulu najzgodnijeg turskog glumca. Žene osvaja svojim izgledom i šarmom, a sudeći po komentarima i lajkovima, s njim bi se rado družile i naše čitateljice.

Burak je, između ostalog, poznat po ulozi Kemala u seriji Bit ćeš moja, a uspjehe je postizao i u svijetu modelinga pa je 2005. godine osvojio titulu najboljeg modela Turske, dok je na svjetskom izboru osvojio drugo mjesto.

Burak Özçivit (FOTO: Instagram)
Burak Özçivit (FOTO: Instagram)

2. Hugh Laurie (Dr. Gregory House u seriji Dr. House)

Hugh Laurie osvojio je čitav svijet ulogom doktora Gregoryja Housea, a taj svojeglavi medicinski genij sigurno bi bio zanimljivo društvo na kavi.

Radi se o liku kojem dozu zanimljivosti sigurno daje i činjenica da se njegov tvorac stvarajući ga djelomično inspirirao i Sherlockom Holmesom.

Hugh Laurie kao doktor House
Hugh Laurie kao doktor House (Foto: Profimedia)

3. Jim Parsons (Sheldon Cooper u seriji Teorija velikog praska)

Mnoge od vas za kavu su izabrale zabavno društvo u obliku Sheldona Coopera, genijalnog fizičara iz Teorije velikog praska, koji je gledatelje tijekom 12 sezona serije nasmijavao svojim slabim socijalnim vještinama. Na kavi sa Sheldonom trebali biste se pripremiti za porciju zabave, ali i porciju brutalne iskrenosti.

Jim Parsons kao Sheldon Cooper
Jim Parsons kao Sheldon Cooper (Foto: Outnow.ch)

4. Tom Ellis (Lucifer u seriji Lucifer)

Posljednje četiri godine Tom Ellis oduševljava kao Lucifer u istoimenoj seriji. S obzirom na to da se radi o liku koji je napustio pakao, a onda u Los Angelesu otvorio noćni klub, nakon čega je postao i savjetnik tamošnje policije, sigurni smo da tema za razgovor ne bi nedostajalo.

Tom Ellis kao Lucifer
Tom Ellis kao Lucifer (Foto: Profimedia)

5. Simon Baker (Patrick Jane u seriji Mentalist)

Mnoge naše čitateljice rado bi sjele na kavu sa zanimljivim Patrickom Janeom, kojeg smo sedam godina pratili u njegovu lovu na Crvenog Jona. Ovo je zasigurno još jedan lik s kojim zahvaljujući njegovim vještinama primjećivanja, zaključivanja i malipulacije ne bi bilo dosadno.

Tko je od ovih likova vaš favorit, možete odabrati u našoj anketi.

Simon Baker kao Patrick Jane
Simon Baker kao Patrick Jane (Foto: Profimedia)

TO NIJE SVE

Uz ovih pet likova, našlo se mjesta i za mnoge druge. Kavu biste popile i s Chandlerom i Joeyom iz Prijatelja, Georgeom Constanzom iz Seinfelda, Alom Bundyjem iz Bračnih voda, Seeleyem Boothom iz serije Kosti, Jethrom Gibbsom iz serije Navy CIS, a neke od vas rado bi da im društvo na kavi pravi Del Boy iz kultnih Mućki.

To i dalje nije sve. Naravno, netko od vas sigurno ima nekog svog favorita kojeg nitko nije spomenuo. Zato u nastavku imate priliku i ostaviti komentar ispod naše objave na Facebooku i reći nam s kim biste vi popile kavu.