Da efektne i drugačije lampice za bor ne moraju biti i skupe, dokazuje ponuda ovih svjetlećih božićnih ukrasa u trgovinama. Pronašli smo sedam lampica uz koje će božićna jelka izgledati još posebnije i ljepše

Galerija Ikea, 14,90 kn Lampice za bor - 2 Lampice za bor - 6 +3 Stradivarius, 99,90 kn Ukrašavanje božićnog drvca nikako ne bi bilo potpuno bez ukrasnih lampica. A ove godine u trgovinama se mogu pronaći zaista neodoljive lampice u raznim oblicima.

Da efektne i drugačije lampice za bor ne moraju biti i skupe, dokazuje ponuda ovih svjetlećih božićnih ukrasa u trgovinama

Birati možete između preslatkih lampica s likom Djeda Božićnjaka ili pingvina koje će se posebno svidjeti djeci, srčeka za romantični ugođaj, nježnih leptirića, elegantnih borića ili zlatnih zvijezda.

S ovim lampicama vaše božićno drvce bit će zvijezda vašeg doma, a sigurno će mu se diviti i gosti.

U fotogaleriji pogledajte izbor drugačijih lampica za bor cjenovnog ranga od 14,90 do 159 kuna uz koje će božićno drvce izgledati još ljepše i posebnije. Pogledajte i božićne lampice u obliku pingvina koje bi rastopile i Grinchevo srce.
Lampice za bor - 6 Vivre, 74 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju